Tesy представи първия в света бойлер,управляван дистанционно

В най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud са вградени всички продуктови иновации разработени през годините от TESY.
31.05.2017
TESY
235
tesy, бойлери, електрически бойлер, бойлери modeco cloud, технология
Г-н Димитър Василев - Мениджър продуктово и бизнес развитие представи най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud
Източник: TESY, www.tesy.bg

Българската компания TESY представи първия в света електрически бойлер, който може да бъде управляван дистанционно чрез мобилно устройство. Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в "облака" от всяка точка на света с помощта на мобилното приложение TESY CLOUD. Разработването на подобна технология и внедряването й в уредите за бита не е само технологично постижение, но и стъпка към визията на TESY да се развива в областта на Internet of Things.
TESY Cloud предоставя на потребителя редица ползи, а именно:

  • Лесното и интуитивно свързване и управление на уредите;
  • Спестяване на разходи за електроенергия, вследствие на прецизно програмиране и управление на електрическия уред;
  • Възможност на свързване и управление на група от уреди – електрически бойлери и панелни електрически конвектори;

Чрез мобилното приложение tesyCloud, управлението на уредите у дома е лесно, бързо и ефективно. Осигурява се реален контрол по всяко време и от всяко място. Стойността на бойлера  tesyCloud  се равнява на  цената на спестената електроенергия при целогодишно използане на бойлера с всички негови възможностии.

„Ние отлично разбираме от какво се нуждае съвременният човек и сме горди, че като българска компания, успяваме да внедрим подобни технологии в бита на българина.  Това е една от големите мисии на компанията – не само да е в крак с модерните европейски и световни технологични постижения, а дори да ги изпреварва и внедрява като първа в сектора“, сподели Жечко Кюркчиев, управител на TESY. 

По време на срещата с журналистите, експертите на компанията направиха и демонстрация на живо на иновативния бойлер.

В най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud са вградени всички продуктови иновации, разработени през годините от TESY. Те функционират със специално разработена технология INSUTECH Plus за равномерно разпределяне на изолацията, благодарение на което се постигат изключително ниски енергийни загуби и висок клас на енергийната ефективност.
Сред изключителните характеристики, които притежават бойлерите Modeco Cloud са и два патента на TESY – PISTON ефектът – иновативно решение за конструкция на струйника, което управлява смесването на топлата и студена вода и по този начин осигурява до 15% повече топла вода, и вграденият турболатор, увеличаващ скоростта на преноса на топлина между топлообменника и водата за битови нужди с до 26%.
Беше демонстриран ECO Smart режим на работа, благодарение на специално разработен и вграден софтуер, чрез който се намаляват разходите за електрическа енергия без да се намалява количеството загрята вода и комфорта на потребителя. Как става това? Вграденият софтуер към електронното управление, подобно на изкуствен интелект, автономно проследява и запаметява навиците на потребителите и създава график, чрез който управлява работата на уреда, така че да осигури битова гореща вода точно тогава, когато е необходима. Вграденият алгоритъм поддържа възможността за бърза промяна в графика или за инцидентно вземане на душ. ECO SMART режимът дава възможност и за ръчна намеса и еднократно загряване до максимална температура, без промяна в установения график на работа.

Представителите на медиите имаха възможност да разгледат и технологичния и обучителен център на TESY, състоящ се от нова модерна лаборатория и зала за обучение и презентации. Центърът за изследване и обучение е важна крачка в развитието на TESY. Това е иновативен проект, койтoсе реализира в началото на 2017 година. Центърът се състои от нова модерна лаборатория, зала за обучение и презентации пред служители и партньори на компанията. 
Лабораторията дава възможност на експертите на компанията да провеждат изследвания, технически анализи и сертификационни тестове на електрически обемни и проточни бойлери и отоплителни уреди за дома, които позволяват на експертите на TESY да генерират идеи за следващи стъпки в иновативното развитие на компанията и в изграждането на доверие и дългосрочни партньорски отношения.
TESY е българска компания, създадена през 1990 г., която е част от Фикосота Холдинг. По настоящем компанията разполага с пет завода – три в Шумен и два в Смядово, където работят около 750 човека. ТESY е най-големият български и водещ европейки производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. С иновативния си подход към пазара и продуктите, с динамично развиващ се екип от високо мотивирани специалисти, TESY реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента. 

+4
Автор: TESY
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари