Tendence 2015- международно изложение за потребителски стоки

Tendence 2015 е точното мястото за намиране на новите продукти в сектора на потребителските стоки в края на лятото.
24.07.2015
Анета Трифонова
249
изложение Тendence, потребителски стоки, интериор, декорация, аксесоари за дома
Чуйте повече на: www.talk-about-tendence.com
Източник: www.talk-about-tendence.com

Tendence 2015, Франкфурт 29.08 – 01.09, е международно изложение за потребителски стоки и доказана международна бизнес платформа в Европа през втората половина на годината. Отличава се с богато разнообразие от продукти в обширните области като: интериор, декорация, аксесоари, подаръци, включително бижута и модни принадлежности. New.Fresh.Ideas. е мотото на изложението, което му придава специален привкус с високи очаквания за обновяване на продуктите.

Миналата година 37% от изложителите са били от 51 страни. В тази продуктова платформа, най-добрите марки и ключови участници представят своите нови серии и по този начин дават възможност на търговците на дребно да направят своите поръчки за Коледните празници. Едновременно с това, изложителите показват своите колекции за идната пролет/лято. Посетителите са привлечени от съпътстващите за Tendence Ecostyle – панаир за устойчив начин на живот и Webchance Academy - форум за успешни онлайн продажби и реклама. Освен това, в източната част на Франкфуртския панаир ще се проведе Eat & Lifestyle, активности на тема хранене и начин на живот, насочени към потребителите.

Продуктова група "Living" обхваща най-новите идеи за дома, изключителен дизайн и идеалния набор от аксесоари. 
Акциентите на изложението ще предоставят възможността на посетителите да придобият лични впечатления и да усетят новите продукти за дома, обзавеждане и украса, за да ги включат в своя асортимнт за Коледа и следващата пролет. За производителите панаирът е важна платформа и място за представяне на новите продуктите и комуникация с постоянните си и новите клиенти. 

Обзавеждането на дома е включено в сектора Living.
Добре познати производители ще демонстрират новите тенденции свързани с обзавеждането и украсата на дома, както и подходящите за заведения за хранене и хотели. В секцията Loft, зала 11.1, международният авангард в дизайна ще представи разнообразна гама от изискани аксесоари за дома и масата за хранене, мебели, лампи, текстил. Очакваните марки са: Alessi, ASA Selection, Eva Solo, Филипи, Reisenthel и Umbra.

Всичко в секциите Интериор & Декорация се отнася до идеи за обзавеждане, нови концепции, аксесоари за дома, домашен текстил и лампи. Фирмите Exotica Cor Mulder, Greengate, House Doctor, Light & Living и Grünberger ще представят новите си продукти в зала 8.0. В другата зала 9.0 ще бъдат DAFF, Fink, Guaxs, Lambert, заедно с необичайни произведения и колекции на талантливите дизайнери, свързани със съвременното изкуство и занаятите. Продуктовата група Сезонна декорация в зала 8.0, обхваща външни аксесоари, празнична украса и оборудване за пикник, включително изкуствени цветя, вази, саксии и вани за растения – накратко новите тенденции за всякакъв празничен повод. Цялата палитра на сезонна декорация и реквизити за озеленяване може да се намерят на щандовете на изложителите като DPI, Edelman, Heembloemex, Kaemingk и Kaheku. 

Tendence 2015 предлага в вдъхновяваща програма за търговците.
Известният моден стоковед Карин Вал за четвърти път ще представи ценни съвети за изграждането на атрактивна витрина, подбор и представяне на продуктите за продажба. Семинарите "Аранжиране на витрина на живо", в зала 9.2, показват как витрината може да се превърне в неподражаема визитна картичка за магазина. Маркетинговите експерти от Търговска академия, ще дават ценни съвети в семинари относно цвета, представянето на стоки и дизайн на магазина. Последните тенденции и идеи за коледната украса ще бъдат изложени под надслов "Коледна украса за флористи" в специалното неделно шоу. Отличените продукти с Home & Trend Awards ще бъдат изложени през цялото времетраене на панаира в Galleria 0. Носителят на наградата ще бъде определен от публиката, заедно с група от експерти. Инициативата LifeCare тази година налага продуктите, които са фокусирани върху качеството, иновативната функционалност и дизайна. 

Ecostyle представя устойчиви продукти и начин на живот е в зала 9.2. Освен екологичната им приемливост, те са достатъчно здрави и красиви. Специалният кът за креативни млади таланти представя техния необичаен дизайн и радикални идеи под етикета "устойчивост" от рециклирани и естествени материали: бамбукови влакна, стъклен чакъл, коркови отпадъци, оризови корени и др.

Form 2015 събира върховите постижения на Tendence за промишлен и арт-дизайн, чиито експонати в зала 9.0 са специално подбрани от журито в Националния конкурс за дизайн, организиран от Германската асоциация за изкуство и занаяти и Франкфуртския панаир. Повече от 60 години подобни конкурси преодоляват пропастта между изкуствата и занаятите, от една страна, и промишления дизайн, от друга. Тук ще бъдат показани и носителите на най-старата „Награда на провинция Хесен за изкуства и занаяти”.

Някои интригуващи подробности за сектора Giving - модните аксесоари.
През есента и зимата, ще доминират противоположностите – женствеността, заедно с крещящи елементи от шейсетте и седемдесетте, са в сблъсък с мрачни готически препратки. В отличие от летния сезон, новите колекции на модните аксесоари в студените месеци са в по-тъмни цветове. Черното е безспорната цветова тенденция за предстоящия сезон - самостоятелно или в комбинация с бяло. Те са следвани от сиво и различни мътни нюанси. Контрастните цветове включват лазурно синьо, доманетено или марсалско червено, и цвят „горчица”. Цветовете са важни за новите чанти, но по съвсем различен начин: моделите без детайли в класическо черно или кафяво сега са украсени с шевове, ципове или малки детайли в контрастни цветове, като ярко червено, розово или петролено. Коланите и вратовръзките се завръщат триумфално. 

За всеки, който би искал да научи повече, изложителите и посетителите ще обсъждат тенденциите и новите продукти в новия уебсайт www.talk-about-tendence.com 

+7
Автор: Анета Трифонова
PIATRAONLINE

Първият възхитителен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България - мрамор, травертин, гранит, варовик и др. Генерираме вдъхновение за Вашия интериор и екстериор!

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари