TENDENCE 2014 – 30.08 – 02.09 Франкфурт - поглед в бъдещето

Тази есен изложбеният център Messe Франкфурт отново се превръща в платформа за иновативен интериорен и продуктов дизайн. Две традиционни направления на панаира са обособени в сектори Living и Giving
06.07.2014
Още за Къщата
429
дизайн, изложение, tendence 2014, продукти за бита, декорации за дома
Резервирай своя билет за изложението!
Източник: www.tendence.messefrankfurt.com

Едно от най-значимите изложения за съвременен дизайн на интериор, мебели, елементи за декорация, модни аксесоари и аксесоари за бита TENDENCE, се провежда традиционно в края на август във Франкфурт.


Изтъкнати  дизайнери и едва прохождащи творци, и утвърдени и все още неизвестни търговски марки от този бранш се събират на едно място, за да задават въпроса как иска да живее младото поколение. Отговорът е повече от предизвикателен – бъдещата среда на обитаване е израз на индивидуализъм. Младите хора превръщат дома си в олицетворение на своя собствен и уникален стил. Тенденциите не са самоцел, те са пряко обвързани с функционалността и качеството. Домът повече от всякога е разглеждан като пристан и оазис, като противодействие на динамичната и натоварваща среда на живот.


Какво е отношението на новото поколение към дома – спонтанно, необременено от строга последователност в даден стил, смело, но и същевременно изключително прагматично, натурално,семпло и категорично, но във никакъв случай не  лишено от доза лукс, екстравагантност и наслада за окото. 


Огромното предизвикателство пред дизайнерите , свързано с необятните търсения на модерното поколение, създава и мощна енергия за развитие в сектора. Дизайн с потенциал или мултифункционалност – критерият на младия човек  по отношение на всяка една вещ или притежание, дава нов тласък и в областта на мебелния и интериорен дизайн.


Съвременният дизайн прави още една голяма и значителна крачка към пълното удоволетворение на нуждите и търсенията на потребителите, превръща се в интерактивен. Процесът на създаване вече не е изолиран и далечен, много преди да достигне своят финален вариант, продуктът прекрачва в действителността посредством могъщата сила на социалните мрежи и комуникации, като достига до реалните хора, тези които дорисуват параметрите му.


Ообособен е и отделен сектор  за атрактивни  детски играчки и обзавеждане, както и за специално проектирани линии, които  с а с опции за адаптация, паралелно с порстването на детето.


21 ювелири от 9 страни ще представят първите експонати от своите колекции, специално създадени в  необичайни форми и комбинации от материали, които благодарение на  нови технологии за обработка да бележат облика на индустрията за уникални бижута.


На модерното декоративно изкуство също е отделено престижно място. В рамките на изложението 19 автора ще представят своите бутикови линии от декоративни елементи от дърво стъкло, керамика, текстил и метал, в еко съобразен дизайн. Специални разработки нов прочит на традиционнен дизайн, ще представляват част от акцентите при декорациите.


Истински сектор за вдъхновение ще бъде секторът за аранжиране на търговски витрини.Този изключително важен аспект от бизнеса и търговията със сигурност ще предизвика многобройни адмирации от посетители и медии.


В рамките на изложението ще бъдат разгледани интересни аспекти посредством срещи на представители от много компании от различни континенти, които се събират,  за да обсъдят логистичните опции, актуални за големите търговски вериги и все по-добрите възможности за бързо и ефективно организиране на огромни поръчки и доставки на декоративни елементи, аксесоари и мебели.


Можете да закупите билет за изложението онлайн: http://www.messelogo.de/te/2014/e-cards_salespartner/onlineticket/bg/

+4
Автор: Още за Къщата
Закони Нормативна база Коментари