TELUS International ще реализира проект на млад дизайнер

Най-големият работодател в аутсорсинг сектора у нас стартира конкурс за преобразяване на част от офисното си пространство
02.08.2017
Още за къщата
281
telus international, конкурс, интериорен дизайн, интериор, дизайнер
TELUS International Europe подкрепя изявата на талантливи млади дизайнери
Източник: TELUS International Europe

TELUS International Europe подкрепя изявата на талантливи млади дизайнери, като стартира конкурс за интериорен дизайнерски проект на част от офисното си пространство в София. С най-новата си инициатива ‘’компанията на щастливите хора’’ се стреми да обогати преживяването на служителите и посетителите си, чрез реализиране на съвременна и вдъхновяваща идея за комфортна работна среда. Основна цел на конкурса е да даде възможност за изява на млади архитекти и дизайнери, както и на студенти по архитектура и дизайн, които не нужно да имат професионален стаж и документи за правоспособност. 

Компанията иска да предостави възможност на младите професионалисти да реализират значим проект, с който да обогатят своето портфолио. Конкурсът ще се проведе в два етапа. В първия всички кандидати трябва да изпратят портфолио и контактна информация. Във втория петима от тях ще получат задание от TELUS за конкретното офис пространство, което ще подлежи на промяна. По време на този етап кандидатите ще трябва да изготвят и изпратят проект и остойностяване. Победителят ще има възможност да реализира своя проект до готовност за експлоатация на офисното пространство, за което ще получи възнаграждение. 

„Ние винаги сме смятали, че офисът не е просто място за работа, а място за вдъхновение. Този конкурс за млади интериорни дизайнери е прекрасна възможност талантливите хора в страната ни да натрупат опит и то в работа за компания от световен мащаб. Знаем колко е важно това в началото на всяка кариера и смятаме, че талантът трябва да се насърчава непрекъснато.“ – споделя Стефания Дунчева, старши мениджър „Човешки ресурси“ на TELUS International Europe.

Компанията в България има над 2600 служители, които са разположени в 4 офиса в София и Пловдив. Част от културата на TELUS International на глобално ниво е да предлага на служителите си първокласни офиси, направени по последен световен стандарт на интериорните решения.  Всеки един от етажите на компанията разполага с тематични, дизайнерски стаи за релакс. Освен това служителите ѝ могат да се възползват от зали за фитнес, йога зала и специални зони за игра.

Конкурсът започва днес, а кандидатури се събират до 22 август 2017 г. включително, на имейл design@telusinternational.com. Пълните условия на конкурса са публикувани на фейсбук страницата на TELUS International Europe, а компанията очаква кандидатурите на млади ентусиазирани дизайнери, за да избере най-добрия проект.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика.

+1
Автор: Още за къщата
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари