Spa процедури в домашната баня? Защо не!

SPA центровете стават все по-популярни в България, а уелнесът се превръща в част от нашата култура.
08.07.2010
16
spa, баня, уелнес, сауна, парна баня
Spa процедури в домашната баня? Защо не!
Източник: IDEAL STANDART

SPA центровете стават все по-популярни в България, а уелнесът се превръща в част от нашата култура. Съвременният човек е все по-склонен да се отдава на изживявания, помагащи му да релаксира и презареди тялото и ума от изморителното и напрегнато ежедневие. В зависимост от своя стил на живот всеки човек има различно отношение към SPA процедурите – някои считат уелнеса за начин  “да се откъснеш от действителността”, докато други го считат за грижа за здравето и за естествено продължение на спорта. В моментa девет от всеки десет луксозни хотела в Европа имат собствен SPA център. Да се консумира SPA преживяването в специализираните центрове обаче е нужно  предварително планиране, пътуване и не на последно място - време, което е особено ценно в днешния динамичен начин на живот.
Ideal Standard предлага да си спестим тези неудобства, предоставяйки възможността да пренесем SPA процедурите в уюта на собствения си дом. Достъпност и интимност - не е необходимо да се отделят дни от годишния отпуск, да се губи ценно време  за придвижване до SPA центровете, да се съобразява наличието на свободни часове или присъствието на други хора. Ако доскоро банята представляваше само място за хигиена и тоалет, то днес  с новите уелнес продукти на Ideal Standard вече се възприема като място за различни процедури, спомагащи за всеобщото добро усещане на тялото и духа. Банята е възможност за релакс и обновление, спасителен остров от стреса и умората. Все повече са хората в Западна Европа, които вече са инсталирали или имат намерение да инвестират в домашни уелнес продукти за водни процедури.
В продуктовата си гама за уелнес Ideal Standard включва няколко модерни и иновационни продукта, каквито са новият мултифункционален продукт TRIS – първата в света комбинирана система от душ, парна баня и сауна, WWW - комбинирана хидромасажна вана, съвместяваща функцията сух и мокър масаж, YIN YANG – хидромасажна вана, в която можете да бъдете и двама.
 
TRIS – комбинация от сауна, парна баня и душ
TRIS е първата в света система, разработена да съвместява безпроблемно функциите сауна, парна баня и душкабина. Това е високотехнологичен продукт, отговарящ на различни уелнес нужди – пространствен, нормален и тропически душ, парна баня, суха сауна, ароматерапия, хидромасаж, сгъваемо легло/седалка, елегантен и надежден сензорен панел за управление и комфортен и стилен дизайн. Може да се монтира във всяка баня, в която има достатъчно място за продукта или навсякъде  другаде, където има ВиК и електричество. TRIS е изработен от водоустойчив дървен материал, обработен с със специални смоли, позволяващи обилното обливане с вода без риск за дълготрайността на продукта.  Стандартните размери са 170 см x 110 см, с които сауната е достатъчно широка,  за да седят удобно двама възрастни. Можете да си направите сеанс с аромантни масла, да изберете функцията “парна баня”,  да последвате процедурата със сауна и да завършите с освежаващ душ под тропическа струя вода.
 
WWW - вълни от удоволствие
WWW представлява комбинирана хидромасажна вана с марката Ideal Standard,  съвместяваща функцията сух и мокър масаж. Освен озонов и воден хидромасаж, ваната е първата в света позволяваща вклюването на функцията за “сух масаж”, при който конзола масажира врата и раменете на къпещия се.
С натискане на бутон можете да задействате функцията “цветотерапия”, с която да внесете допълнителна доза положителни емоции и романтика. Поддръжката на ваната е изключително лесна, благодарение на плоските дюзи, които се затварят след изпразване на ваната.
 
YIN YANG - хидротерапия за двама
ввот Ideal Standard
С 8 режима на хидромасаж можете да се поглезите по двама. Те се осигуряват от 10 масажиращи дюзи, 10 дюзи за  гърба, 4 дюзи да краката, 16 spa дюзи. Предвидени са и три специални режима: парна баня, цветотерапия и аромотерапия. Зa пълния комфорт допринася стереоаудиоуредба със звуци от природата или любимите ви мелодии. Изцяло  електронното управление позволява предварително програмиране на режимите във времето. Системата се хигиенизира автоматично след използване.

Автор:
Закони Нормативна база Коментари