SOLOLIFT2 – Идеалното решение за всяка ситуация

Гамата Grundfos SOLOLIFT2 е бъдещият стандарт за малки подемни станции.
15.03.2015
Грундфос България
1436
помпи, grundfos, помпени станции, sololifr2, помпи отпадни води
SOLOLIFT2 – Идеалното решение за всяка ситуация
Източник: Грундфос България ЕООД

SOLOLIFT2 е правилното решение за трансформиране на всяко място в идеалната баня или мокро помещение.


Приложение
Помпените станции Grundfos Sololift2
се използват там, където отпадните води възникват под нивото на канализацията или където е невъзможно гравитационното отвеждане на водата.Е


Sololift2 смила (само типовете за тоалетна) и бързо от- вежда отпадъчните води – с производителност до 1 l/sec – при макс. 6 метра височина и 100 метра разстояние до главен тръбопровод.


Идеални са за бърз и елегантен монтаж на допълнително монтирани водни съоръжения, като се избягват скъпите и неестетични импровизирани решения.


Серията Sololift2 на Grundfos включва пет вида помпено оборудване за различни цели за отвеждане на битови отпадни води вътре в сградите.

Повече информация за Помпените станции Grundfos Sololift2 може да получите от видеото: 


КОНСТРУКЦИЯ
Sololift2 WC-1 и Sololift2 WC-3 са малки, компактни, готови за свързване помпени агрегати, предназначени преди всичко за пренос на отпадни води, възникващи в помещения под нивото на канализацията.
Sololift2 CWC-3 е малък, компактен, готов за свързване помпен агрегат, предназначен преди всичко за пренос на отпадни води, възникващи в помещения под нивото на канализацията.
Sololift2 CWC-3 е подходящ за монтаж зад тоалетни със задно изтичане.
Sololift2 C-3 е компактен и мощен помпен агрегат, кой- то е подходящ за изпомпване на вода с температура до 90 °C от промишлени перални, мивки, бани, душове, бидета и умивалници.
●Sololift2 D-2 е малък, компактен, готов за свързване помпен агрегат, предназначен преди всичко за пренос на замърсени води, възникващи в помещения под нивото на канализацията.
Sololift2 D-2 е подходящ и за монтаж под душ кабини.

Закони Нормативна база Коментари