Sololift+, там където има нужда

Променете своя дом & комфорт със SOLOLIFT+
16.06.2007
Грундфос България
215
grundfos, помпа, Sololift+

Нова баня или кухня, допълнителен душ, реконструкция на тавана или сутерена …. от вас зависи. Sololift+ осигурява правилното и най-точното решение при пренос на битови отпадни води.

 

Спокойствие и удобство
Добавете санитарни помещения, там където има нужда – дори на места, които обикновено считате за не- възможни и неподходящи. Проектирайте или реконструирайте вашия дом точно така, както желаете, без да мислите за досадни проблеми като разположение и големина на тръбната разводка.


Sololift+ предлага пълна гама от нови решения, създаващи по-голямо спокойствие и удобство във вашето ежедневие. Подобрения вкъщи на ниска цена Sololift+ се монтира лесно и бързо и спестява разходи, като елиминира нуждата от скъпа тръбна мрежа, която често е необходима при изграждането на нова баня, тоалетна или друго сервизно помещение.
 

 


Проектирани за модерен живот
Пълната гама Sololift+ включва шест модела, всеки от които е проектиран за справяне със специфична задача – пренос на отпадни води от тоалетни и/или един или повече източници на битови отпадни води, например мивки, бидета, вани, душкабини, съдомиялни машини, перални машини и др.


Атрактивният и дискретен дизайн правят Sololift+ подходящ за вграждане в ограничени пространства и всякакъв вид санитарни инсталации. Sololift+ е изключително надежден и почти безшумен. Наред с това е специално проектиран, за да позволява лесен сервиз. Имате достъп до всички важни компоненти на помпата само с едно отваряне на капака!
 

 
 

Качество във всеки детайл
Моделите Sololift+ са произведени в съответствие със стриктните стандарти за качество на Grundfos. Всеки компонент е внимателно тестван, за да осигури надеждна работа и дълъг живот. Моделите, които се свързват към тоалетната чиния, са оборудвани с високоефективна режеща система, която смила съдържанието на отпадните води така, че да могат лесно да се изпомпват. Те притежават мощна помпа, режеща система от неръждаема стомана и възвратен вентил. Наред с това изходът е разположен странично, а не върху капака на станцията, като по този начин се осигурява лесна поддръжка.
 


Sololift+ е достъпен в няколко типоразмера и с множество допълнителни входове, за да удовлетвори вашите изисквания. Навсякъде, където и да желаете да монтирате ново санитарно оборудване, Sololift+ ще отговори на вашите изисквания.

 

 

 

КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари