Smart Cities - Нови технологии за интелигентни градове

5-то поредно издание на Smart Cities - изложение и конференция за интелигентни градове се организира от Виа Експо от 7- 9 март в София.
01.03.2017
Виа Експо
331
Виа Експо, изложение, конференция, интелигентни градове, фасилити мениджмънт
Smart Cities - изложение и конференция за интелигентни градове
Източник: Виа Експо, www.viaexpo.com

5-то поредно издание на  Smart Cities - изложение и конференция за интелигентни градове се организира от Виа Експо от 7- 9 март в София. Решенията, които изложителите ще представят, намират приложения във фасилити и ютилити сектора, енергетиката, индустриална и домашна автоматизация, транспорта и др.
Ще се представят M2M решения за интелигентно отчитане, SCADA, автоматика за дома, локализиране на превозни средства, телематични приложения и др. Новост е независимата уеб-базирана платформа за проследяване (D2Sphere). Друго решение за общините ще е система за управление на събирането на отпадъци, базирано на облачните технологии. Услугата помага на общини, сметосъбиращи фирми и гражданите да бъдат по-информирани по отношение на различните процеси за събиране на отпадъци.
Експерти от Чехия ще запознаят посетителите с иновативна система за преподаване в училищата и детските градини. Между експонатите ще са и фотоволтаични покривни панели с висока издържливост и ефективност, която може да достигне 18,3% през монокристални и 17% в поликристални модули.
Ще видим и авангардни решения в областта на безжичните мрежови системи, операторските софтуерни решения, ИКТ услугите, системите за управление на енергията и е-здравеопазването. Компанията ще представи на своя щанд системи за мониторинг на трафика, за интелигентно измерване и управление на отпадъците.
От Южна Корея ще се демонстрира интегрирана продуктова линия за управление на отпадъци. Мобилната лаборатория за измерване на качеството на атмосферния въздух е плод на съвместна работа на няколко български организации. Тя е част от модерен иновативен център за изследване, анализ, наблюдение, моделиране на КАВ, енергийно потребление и емисии парникови газове на местно ниво. Той е единствен по рода си на Балканите, използващ най-съвременните ИКТ.
Конференцията ще се проведе на 7 март. Електронно здравеопазване, големите данни в концепцията на интелигентните градове, смарт фасилити мениджмънт и иновативни технологии за проследяване и моделиране на велосипедните и пешеходни потоци - са част от темите.
За повече информация:www.viaexpo.comРегистрация за участие в конференциите  
Регистрация за посещение на изложението
Покана 

Автор: Виа Експо
Закони Нормативна база Коментари