Semmelrock представя каталог “Идеи за градина” за 2022

Дали сте ценители на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock са на Ваше разположение в он-лайн каталога. 
29.03.2022
Винербергер ЕООД
1418
настилки, озеленяване, двор, Semmelrock
Източник: Винербергер ЕООД; www.wienerberger.bg

Ако търсите вдъхновяващи идеи, практични съвети и разнообразни решения за новия си проект или планирате да реновирате своята градина – обновеният каталог на  Semmelrock-  “Идеи за градина” за 2022 ще Ви помогне. На страниците на каталога може да намерите утвърдени продуктови серии и нови предложения с атрактивни повърхности, формати и цветове, които са в унисон със световните тенденции в ландшафтния дизайн. 

 

Екипът на Semmelrock разбира необходимостта от уникален подход към всяка част от двора и градината, затова предлага многообразие от иновативни решения с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Ако търсите идеи за паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, продуктовите серии на Semmelrock  ще ви помогнат да превърнете градината в привлекателно място за релакс, както и наложилата се в последните две години тенденция - домашен офис на открито.
 

Притежаващи впечатляваща индивидуалност са продуктите от серията Semmelrock Premium, които могат да  се комбинират продукти от различни продуктови серии с еднаква повърхност. Използвайки плочи и паважи с различни формати, но с еднаква цветова гама, може да се постигне елегантен и плавен преход между различните зони.


Semmelrock да предлага устойчиви решения, опазващи микро-климата и гарантиращи високо качество на живот в градска среда. Тези решения осигуряват висок процент на оттичане на водата, озеленяване и  опазване на почвата от ерозия. Semmelrock предлага плочи и настилки за оформяне на зелени площи с формати, които осигуряват възможност за монтаж на ниски архитектурни елементи за озеленяване. 


И през този сезон богатата и разнообразна продуктова гама на Semmelrock включва бордюри, палисади, кашпи, стъпала и системи за изграждане на клоцове, подпорни стени и огради. Чрез най-новите цветови попълнения в топлата цветова гама  може да се постигне естетическо единство и уют в двора или градината.
  
 

Закони Нормативна база Коментари