SCHUCO системи за зимни градини

Големите остъклени площи, комбинирани с елегантните алуминиеви профили SCHUCO, се грижат за максимално количество светлина.
11.07.2011
Алукьонигщал ЕООД
1013
дограма, schüco, зимни градини, слънцезащитни систем, остъклени покриви
Източник: Алукьонигщал България

Слънчевата светлина дарява човека със сила за живот и създава положително настроение по всяко време на годината. Големите остъклени площи, комбинирани с елегантните алуминиеви профили SCHUCO, се грижат за максимално количество светлина. Независимо дали желаете да остъклите терасата си, за да се наслаждавате на лятото дори по време на дъжд, или имате нужда от повече пространство за работа или за семейството си, със специализираните системи за зимни градини на SCHUCO може да изпълните своите желания.Зимната градина ви дава и една допълнителна стойност – от една страна ви дарява всеки ден с полъх на ваканция, а от друга – повишава стойността на вашето жилище, инвестиция с голямо значение за бъдещето.


За зимната градина винаги може да се намери подходящо място: непокрити тераси, неизползвани площи в задния двор или като интегрирано пространство при ново строителство. Без значение от размера й, идеята за зимна градина открива многообразие от непредполагаеми възможности за изграждането й: модернизация на съществуваща сграда, ново строителство, хотели, кафенета, ресторанти, както и покривни остъкления на басейни и др.


SCHUCO FW50+ е класическа колонно-гредови тип фасадна конструкция, с която могат да се реализират най-различни архитектурни концепции за зимни градини. На разположение са икономически рентабилни нейни варианти с висока степен на предварително производство в цех, както и различни дизайнерски варианти със стоманена оптика и голямо многообразие на външните алуминиеви декоративни капачки. С тези системи безпроблемно могат да бъдат  изпълнени и най-сложните остъклени покривни конструкции – пирамиди, куполи и др.
 


SCHUCO ASS 50 и Schuco ASS 70.HI са алуминиеви топлоизолирани системи за врати тип „повдигане и плъзгане”, съответно с 50 мм и 70 мм строителна дълбочина. С тези системи могат да бъдат реализирани големи отваряеми елементи. Постигат се размери на крилото до 3000 мм височина и широчина, както тегло до 400 кг. Възможно е изпълнението с различни цветове по RAL или декорации отвън и отвътре. Във вратите ASS 50 и ASS 70.HI има възможност да се интегрира системата за управление Schuco e-slide (електрическо отваряне).


SCHUCO ASS 50 FD.NI и Schuco ASS 70 FD са съответно неизолирана и топлоизолирана система за врати тип „хармоника”, съответно с 50 мм и 70 мм строителна дълбочина. Постигат се почти 100% размер на отвора и спестяване на ценно място. Бързо и компактно крилата се прибират като хармоника настрани. Възможно е прибиране навън или навътре, едностранно или двустранно. При ограничено пространство вътре прибирането навън в отворено положение е най-удачният вариант. 


За да подобрите условията в зимната градина може да използвате слънцезащитните системи на SCHUCO, както и системите за естествено принудително проветряване.


 

Закони Нормативна база Коментари