SCHÜCO – Енергоефективната дограма

Намалете с до 33% енергийната си нужда благодарение на новите енергооптимизирани прозорци SCHÜCO.
14.04.2013
Алукьонигщал ЕООД
604
дограма, прозорци, schüco, енергоефективност, schüco thermoplus

SCHÜCO – Енергоефективната пластмасова дограма
При смяната на прозорци с новите енергооптимизирани прозорци SCHÜCO ThermoPlus намалявате с до 33% енергийната си нужда. В една еднофамилна къща може да се спести до 1441 литра гориво за отопление на година. Едновременно с това спестяваме на околната среда около 4.546 кг въглероден двуокис на година. Освен с иновативната си профилна технология, енергоспестяващия прозорец SCHÜCO ThermoPlus ви предлага предимства като висока шумоизолация и устойчивост на атмосферни влияния, благодарение на наличието на три независими уплътнителни камери.


Алуминиевата система SCHÜCO AWS 75.SI 


 


  • 7-камерна профилна система с високи топлоизолационни Uf стойности до 0,76 W/(m2K)
  • SCHÜCO ThermoPlus – сертифицирана система от Института за пасивни сгради – д-р Файст
  • Енергооптимизирана профилна конструкция без стомана - значително повишава изолационните стойности на профилите
  • Три изолационни камери между профилите допринасят за оптимална защита срещу вятър, дъжд и шум
  • Увеличена строителна дълбочина за повишаване на сигурността и затрудняване на влизането с взлом
  • Тънки видими ширини за максимално навлизане на светлина
  • Класическата, изчистена форма на геометрията на крилото отговаря на изискванията на модерната архитектура

 


AWS112.IC- Първа по родa си сертифицирана алуминиева ситема за пасивни сгради

Отличните стойности на топлоизолация правят енергооптимизирания прозорец SCHÜCO ThermoPlus изключителен. Той допринася за чувството на уют като не позволява понижаването на външната температура през зимата да бъде усетено в помещението. По този начин значително се намалява вероятността от появата на влага и конденз.
 


Със седемкамерната профилна система се постига много висок коефициент на топлоизолация, недостижим до този момент без допълнителни мерки. Патентованата съставна технология алуминий - пластмаса, в сравнение с конвенционалните профили, значително укрепва конструкцията на пластмасовия профил, така че може да бъде избегната стоманената армировка. Отстраняването на този мост за преминаване на топлина повишава значително
изолационните стойности на профилите.
SCHÜCO ThermoPlus – сертифицирана система от Института за пасивни сгради 


SCHÜCO – Енергоефективната алуминиева дограма
Новото поколение прозорци SCHÜCO AWS (Aluminium Window System) убеждават с отлични топлоизолационни стойности и безбройни възможности за реализацията на индивидуални решения. Системите обединяват предимства като висока топлоизолация, малка строителна дълбочина и елегантни видими ширини.


С трите серии AWS 112.IC, AWS 90.SI+ и AWS 75.SI SCHÜCO създава ново поколение прозорци, ориентирани към пестенето на енергия. Това се постига с разширена изолационна зона, оптимизация на средното уплътнение и подобрена изолация на фалца на стъклото. Топлоизолиранaта прозоречна система отговаря на множество различни изисквания, като енергийна ефективност, дизайн и обслужване на системите.
Богата палитра от цветове на профилите


AWS 112.IC 
Първата по родa си сертифицирана алуминиева система от Института за пасивни сгради. Системата е ненадмината по отношение на топлоизолацията: Uf стойности до 0,80 W/(m2K) (строителна ширина 120mm)


AWS 90.SI+
Прозорците SCHÜCO AWS 90.SI+ отговарят на нормите за пасивни сгради и свързват предимствата на материала алуминий с изискванията за устойчива архитектура. Отговарят на високите изисквания за топлоизолация. Предлагат високи топлоизолационни стойности Uf от 1,0 W/m2K при 90 mm строителна дълбочина.


AWS 75.SI
Алуминиевата система SCHÜCO AWS 75.SI комбинира забележителната топлоизолация на пластмасовите и дървени прозорци с предимствата на материала алуминий: дълъг живот, здравина, малките видими ширини, както и безкрайни възможности за реализация при големи, транспарантни форми. Прозоречната система със строителна дълбочина само от 75 mm може да се използва в много различни разновидности. 

Отговарят на високите изисквания за сигурност.

За повече информация – разгледайте приложените файлове

Закони Нормативна база Коментари