Schüco на frontale'14, изложение за прозорци, врати, фасади

Schüco ще представи на изложението frontale 2014 (26 - 29 Март 2014 - Нюрнберг, Германия, зала 7, щанд 403) на площ от 500 m2 системи за врати и прозорци от пластмаса и алуминий
30.01.2014
АлуКьонигЩал ЕООД
336
профили за прозорци, schüco, schüco alu inside, прозорци от пластмас, дограма
Frontale 2014, търговско изложение за прозорци, врати и фасади
Източник: АлуКьонигЩал ЕООД

Schüco ще представи на изложението frontale 2014 (26 - 29 Март 2014 - Нюрнберг, Германия, зала 7, щанд 403) на площ от 500 m2 системи за врати и прозорци от пластмаса и алуминий, които значително редуцират консумацията на енергия на сградите като същевременно  изпълняват високите изисквания за дизайн, комфорт и безопасност. 

Благодарение на мострите посетителите ще имат възможност нагледно да се запознаят с техническите детайли на профилните конструкции и да вникнат в техните функции.

Високотехнологичните компоненти на продуктите Schüco, които иначе остават невидими за очите, ще бъдат представени на изложението. Точно тези невидими компоненти отличават продукта с висока техническа стойност. Schüco Alu Inside е един от тези продукти, синоним на ново поколение енергооптимизирани прозорци.

Schüco Alu Inside е седем камерна профилна система. Патентованата съставна технология алуминий - пластмаса, в сравнение с конвенционалните профили, значително укрепва конструкцията на пластмасовия профил, така че стоманената армировка може да бъде избегната. Система е с високи топлоизолационни Uf стойности: до 0,76 W/(m2K). Тънките видими ширини гарантират максимално навлизане на светлина, а формата на геометрията на крилото е изчистена и отговаря на изискванията на модерната архитектура.

Посетителите на изложението ще се запознаят с разнообразното портфолио от пластмасови продукти на Schüco. То включва плъзгащата се врата Schüco ThermoSlide с алуминиева капачка на Corona TopAlu и пластмасовата врата Corona SI 82 с цвят металик RAL 9006 с технологията за боядисване Schüco AutomotiveFinish.

На щанда също така ще бъдат изложени енергийно ефективни, дизайнерски алуминиеви врати, за луксозни жилища.

Ново поколение енергооптимизирани прозорци Schüco:

  • Schüco Alu Inside – сертифицирана система от Института за пасивни къщи
  • Алуминиева врата Schüco ADS 90 PL.SI
+2
Автор: АлуКьонигЩал ЕООД
Закони Нормативна база Коментари