Schüco на frontale'14, изложение за прозорци, врати, фасади

Schüco ще представи на изложението frontale 2014 (26 - 29 Март 2014 - Нюрнберг, Германия, зала 7, щанд 403) на площ от 500 m2 системи за врати и прозорци от пластмаса и алуминий
30.01.2014
АлуКьонигЩал ЕООД
137
профили за прозорци, schüco, schüco alu inside, прозорци от пластмас, дограма
Frontale 2014, търговско изложение за прозорци, врати и фасади
Източник: АлуКьонигЩал ЕООД

Schüco ще представи на изложението frontale 2014 (26 - 29 Март 2014 - Нюрнберг, Германия, зала 7, щанд 403) на площ от 500 m2 системи за врати и прозорци от пластмаса и алуминий, които значително редуцират консумацията на енергия на сградите като същевременно  изпълняват високите изисквания за дизайн, комфорт и безопасност. 

Благодарение на мострите посетителите ще имат възможност нагледно да се запознаят с техническите детайли на профилните конструкции и да вникнат в техните функции.

Високотехнологичните компоненти на продуктите Schüco, които иначе остават невидими за очите, ще бъдат представени на изложението. Точно тези невидими компоненти отличават продукта с висока техническа стойност. Schüco Alu Inside е един от тези продукти, синоним на ново поколение енергооптимизирани прозорци.

Schüco Alu Inside е седем камерна профилна система. Патентованата съставна технология алуминий - пластмаса, в сравнение с конвенционалните профили, значително укрепва конструкцията на пластмасовия профил, така че стоманената армировка може да бъде избегната. Система е с високи топлоизолационни Uf стойности: до 0,76 W/(m2K). Тънките видими ширини гарантират максимално навлизане на светлина, а формата на геометрията на крилото е изчистена и отговаря на изискванията на модерната архитектура.

Посетителите на изложението ще се запознаят с разнообразното портфолио от пластмасови продукти на Schüco. То включва плъзгащата се врата Schüco ThermoSlide с алуминиева капачка на Corona TopAlu и пластмасовата врата Corona SI 82 с цвят металик RAL 9006 с технологията за боядисване Schüco AutomotiveFinish.

На щанда също така ще бъдат изложени енергийно ефективни, дизайнерски алуминиеви врати, за луксозни жилища.

Ново поколение енергооптимизирани прозорци Schüco:

  • Schüco Alu Inside – сертифицирана система от Института за пасивни къщи
  • Алуминиева врата Schüco ADS 90 PL.SI
+1
Автор: АлуКьонигЩал ЕООД
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари