Schüco инвестира във впечатляваща изложбена зала в Билефелд

На площ от 800 квадратни метра Schüco International KG организира в Билефелд нова изложбена зала. Там ще се представя актуалното фирмено портфолио.
28.05.2014
Алукьонигщал ЕООД
140
АЛУКЬОНИГЩАЛ, schüco, шоурум, дограма, изложбена зала
Schüco инвестира във впечатляваща изложбена зала в Билефелд
Източник: Алукьонигщал ЕООД

На площ от 800 квадратни метра Schüco International KG организира в Билефелд нова изложбена зала. Там ще се представя актуалното фирмено портфолио. Инвестицията определено си заслужава, защото дава възможност на архитекти, партньори, строители и производители на дограма и фасади целогодишно да видят на живо актуалните технологии за прозорци, врати и фасади на системния доставчик.

В изложбената зала е представено триизмерното предложение Schüco Parametric Concept, както и разработките Schüco SimplySmart за ефективно проектиране, производство и монтаж на алуминиеви системи за прозорци, врати и фасади.

Към изложените експонати са добавени продукти за по-висока ефективност и дизайн като например варианта за LED осветление в прозорци и фасади или Door Control System с компоненти за контрол на достъпа, механизми за евакуационни врати и електроника за врати.

Как по-стари сгради могат да бъдат енергийно подобрени и да бъдат оборудвани с повече комфорт чрез модерни функции е показано в друг тематичен блок на изложбата. Наградената с международни отличия за дизайн система за плъзгане ASS 77 за панорамен дизайн също има своето място в изложбената зала сред познатите и високо оценени системи на Schüco.

За провеждане на разговори и дебати на разположение в рамките на изложения салон е предвиден кафе-бар и приятна лоджия на първия етаж.

Архитекти, проектанти и партньори на Schüco могат да се възползват от възможностите на изложбения салон през цялата работна седмица във времето между 9:00 часа и 18:00 часа, съпроводени от експерти и контактни лица на Schüco. Заявките за посещения могат да се правят и онлайн на страницата.

Актуалната продуктова палитра е групирана в тематични блокове и е на разположение на архитекти, проектанти, клиенти и партньори на Schüco целогодишно.

+2
Автор: Алукьонигщал ЕООД
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
YES - Екологична матова емулсионна боя с висока покривност и белота.

Подходяща за училища, спортни зали, хотели, гаражи и други, където често се налага пребоядисване. Качествена, но не скъпа боя. Притежава висока адхезия и трайност, лесна за нанасяне.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари