Schüco инвестира във впечатляваща изложбена зала в Билефелд

На площ от 800 квадратни метра Schüco International KG организира в Билефелд нова изложбена зала. Там ще се представя актуалното фирмено портфолио.
28.05.2014
Алукьонигщал ЕООД
702
дограма, АЛУКЬОНИГЩАЛ, schüco, изложбена зала, шоурум
Schüco инвестира във впечатляваща изложбена зала в Билефелд
Източник: Алукьонигщал ЕООД

На площ от 800 квадратни метра Schüco International KG организира в Билефелд нова изложбена зала. Там ще се представя актуалното фирмено портфолио. Инвестицията определено си заслужава, защото дава възможност на архитекти, партньори, строители и производители на дограма и фасади целогодишно да видят на живо актуалните технологии за прозорци, врати и фасади на системния доставчик.


В изложбената зала е представено триизмерното предложение Schüco Parametric Concept, както и разработките Schüco SimplySmart за ефективно проектиране, производство и монтаж на алуминиеви системи за прозорци, врати и фасади.


Към изложените експонати са добавени продукти за по-висока ефективност и дизайн като например варианта за LED осветление в прозорци и фасади или Door Control System с компоненти за контрол на достъпа, механизми за евакуационни врати и електроника за врати.


Как по-стари сгради могат да бъдат енергийно подобрени и да бъдат оборудвани с повече комфорт чрез модерни функции е показано в друг тематичен блок на изложбата. Наградената с международни отличия за дизайн система за плъзгане ASS 77 за панорамен дизайн също има своето място в изложбената зала сред познатите и високо оценени системи на Schüco.


За провеждане на разговори и дебати на разположение в рамките на изложения салон е предвиден кафе-бар и приятна лоджия на първия етаж.


Архитекти, проектанти и партньори на Schüco могат да се възползват от възможностите на изложбения салон през цялата работна седмица във времето между 9:00 часа и 18:00 часа, съпроводени от експерти и контактни лица на Schüco. Заявките за посещения могат да се правят и онлайн на страницата.


Актуалната продуктова палитра е групирана в тематични блокове и е на разположение на архитекти, проектанти, клиенти и партньори на Schüco целогодишно.

Автор: Алукьонигщал ЕООД
Закони Нормативна база Коментари