Sasha на Jacuzzi – новата концепция за СПА у дома.

Италианският лидер в хидромасажните системи и оборудването за воден релакс представи последният си подобрен модел на домашен уелнес Sasha 2.0.
17.02.2012
Антоанета Салфидж
319
сауна, спа, хидромасаж, jacuzzi, хидромасажни системи
Sasha е комбинирана система за СПА релакс адаптирана за дома
Източник: http://banispa.com

Sasha  е проектирана от арх. Апостоли и представлява комбинирана система с всички популярни възможности за СПА релакс, която е специално адаптирана за домашни условия. Системата включва: сауна, хидромасажен душ и хамам като тези елементи могат да се поръчат както в комплект, така и поотделно.

Sasha притежава всички характеристики за създаване на модерен СПА салон вкъщи. Професионалните технологии, високите иновационни функции умело се допълват от изискан дизайн с цел създаване на съвършена атмосфера на интимен комфорт. За още по- висока функционалност и естетичност Sasha 2.0 е с външна рамка от кориан, материал, известен със своята висока износоустойчивост, практичност и елегантност.

Благодарение на високата технологичнаст на модела всички негови функции могат да се управляват от компютър.Оборудването включва сауна, хамам и хидромасажен душ, които могат да се приспособят както за домашни пространства, така и професионална обстановка.  Всеки модул притежава сензорен екран с touch screen, който е изключително лесен за употреба.

След консултации с лекар може да се избере най-подходящата програма и оборудването да се настрои персонално. Допълнителните екстри като музика, аромати и хроматично осветление превръщат атмосферата в Sasha в магическа и работят за пълен релакс с помощта на водата и топлината.

+2
Автор: Антоанета Салфидж
Закони Нормативна база Коментари