Roca представя най-новите си продукти на ISH 2013

Roca представя най-новите си продукти на търговското изложение ISH 2013 във Франкфурт. На 22 март компанията ще представи своите Новости и в София.
13.03.2013
Рока България
291
roca, баня, дизайн, изложение ish 2013
Електронен смесител L20-E
Източник: Рока България

Иновации, дизайн, функционалност и устойчивост са определящите характеристики на новите колекции, представени от Roca през 2013 г.

Roca, водеща компания в дизайна и оборудването за баня, остава вярна на своите ценности за иновации, дизайн, функционалност и устойчивост с новите колекции за баня, множество продукти и решения за банята, които представя на търговското изложение ISH във Франкфурт.

Продуктите на Roca се адаптират към всяко пространство и са създадени да задоволят различните потребности на клиентите. На тазгодишното търговско изложение ISH, считано за най-важното представяне в света на дизайна в банята, Roca кани посетителите да изследват експозицията Browse your bathroom (Разгледайте вашата баня), място, където могат да намерят вдъхновение, за да създават свои собствени санитарни помещения.

В експозицията си на ISH компанията показва Уелнес тоалетни (Wellness Toilet) като иновативнaта In-Tank, първата тоалетна чиния в света с интегрирани в нея казанче и двоен бутон, с което Roca отново променя представата за пространството на банята. Този проект включва най-новите технологии на марката в областта на опазване на водните ресурси и създаване на комфорт, като съчетава на практика дизайн и опазване на околната среда.

В категорията Цялостни решения за баня (Bathroom Solutions), Roca представя нови колекции смесители.

  • Такава е L20, нова интуитивна колекция със семпли и модерни линии, подходящи за всяко пространство, която предлага много нисък разход на вода - 5.7л/мин. и се предлага на изключително достъпна цена.
  • Електронната версия, L20-E е проектирана да задоволи нуждите за разумно потребление на вода и хигиена на обществени места.
  • Още една нова колекция смесители Open e пример за страстта за дизайн и иновации на Roca за постигане на благополучие (well-being). Ефектът на падащ дъжд на водната струя осигурява максимален комфорт и свежда до минимум потреблението на вода.

Друга продуктова категория представена на изложението е Решения за душ и пространството на душа (Shower Solutions).

  • Тук са включени новите възможности за потребителите да създадат своето пространство с осемте елемента на новата колекция Puzzle.
  • Душ коритата Terran с нови покрития от смола и цветова гама създават топла атмосфера.
  • Душ коритото Glace представя най-високо технологично ниво в гамата, а душ коритото In-Floor от 3,5 мм стомана впечатлява с напълно интегрирания в пода вид.
  • Компанията представя за пръв път новата колекция Cosmo, паравани със специална изработка без вътрешен профил, което придава прозрачност, простор и елегантност. Посетителите на щанда на Roca могат също да видят ефектни плочки, които най-добре отговарят на техния идеал за баня.

 

Сред колекциите за баня,

  • Шкафът Debba впечатлява с компактното си решение за максимално пространство за съхранение, като едновременно съчетава най-новите тенденции в дизайна с оптимизиране на пространството.
  • В допълнение на мебелите за баня, Roca представя колекцията Prisma: широка гама стенни умивалници, мебели, структури и аксесоари, предназначени както за публични, така и за частни пространства. Подобрения и нови допълнения на продуктовата гама покриват всички кътчета на банята.
  • Експозицията Browse your bathroom на Roca кани посетителите да се потопят в пространството на всяка от баните, създадени така, че да представят цялата продуктова гама на марката, като ги провокира и вдъхновява. Веднага след изложението във Франкфурт, на 22 март компанията Roca ще представи голяма част от последните си иновативни решения на специално събитие в Експо Баня София. 

 

Колекцията Armani/Roca разширява елегантните си предложения
На това издание на ISH са представени и нови продукти от изключителната колекция Armani/Roca, концепция, родена от сътрудничеството между две известни марки, всяка водеща в своята област. Това сътрудничество създаде уникално пространство за баня, което се характеризира с елегантност, качество, дизайн и стил. Доказателство са и новите попълнения продукти, показани на изложението. Взаимодействието между технологичните иновации и опита на Roca в сектора за бани и на луксът и изтънчения дизайн на италианската фирма създава елегантна и лична атмосфера в удобно и хармонично пространство.

Roca кани потребителите да се насладят на усещането за благополучие и комфорт, което тази колекция предлага, постигнато не чрез трансформиране на баните в едно пространство с елитарен дизайн, а като предлага практични решения, създадени за днешните домове.

+1
Автор: Рока България
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PIATRAONLINE

Първият възхитителен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България - мрамор, травертин, гранит, варовик и др. Генерираме вдъхновение за Вашия интериор и екстериор!

http://piatraonline.bg/
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари