Rezidor Hotel Group с първия в България хотел Park Inn

Park Inn е новата, динамична и колоритна марка на Rezidor, ориентирана към средната класа.
08.12.2010
M3 Communications Group Inc
293
park inn by radisson, rezidor hotel group, хотел, park inn sofia
Г-н Йорг Шифман и г-н Кристиан Дангел
Източник: M3 Communications Group Inc

Rezidor Hotel Group, една от най-бързо развиващите се хотелски компании в света, вчера официално представи Park Inn Sofia – първия хотел на бранда Park Inn в България. Домакини на събитието бяха генералният мениджър на хотела Кристиан Дангел и регионалният вицепрезидент на Rezidor Hotel Group Йорг Шифман.
Park Inn е новата, динамична и колоритна марка на Rezidor, ориентирана към средната класа. Стартирал едва през 2003 г., брандът се е развил до 140 хотела – в експлоатация и в процес на изграждане – в Европа, Близкия изток и Африка. През 2010 г. името на марката е променено на Park Inn by Radisson, което допълнително ще подсили впечатляващия й ръст и публичност.
„Източна Европа е важен регион за развитието на Park Inn by Radisson. Ние с нетърпение очакваме да позиционираме Park Inn Sofia на пазара и активно търсим допълнителни възможности за бизнес в България”, коментира Йорг Шифман.
„Park Inn by Radisson предоставя високо качество за цената, на която предлага услугите си. В Park Inn Sofia топлaта, сигурна и спокойна обстановка, персоналното обслужване, фокусирано и върху най-дребните детайли, следването на философията „Да, аз мога!“, както и атрактивните цени ни правят разпознаваеми от множеството”, добави Кристиан Дангел.
Park Inn Sofia е открит през 2005 г. първоначално под името Greenville Hotel. Сградата се намира на 3,5 км южно от центъра на града и разполага със 77 стаи и 36 апартамента със съвременен и стилен дизайн в съответствие с модерната идентичност на марката Park Inn. Хотелът разполага още с ресторант с открита тераса, 2 бара и 2 заседателни зали. Спортният и уелнес център включва закрит плувен басейн, фитнес зала и помещения за процедури. Хотелът разполага с отличен достъп до множество бизнес паркове, като в непосредствена близост е бизнес център Експо 2000.
Rezidor Hotel Group е една от най-бързо развиващите се хотелски компании в света. Групата разполага с портфолио от над 400 хотела в експлоатация и в процес на разработване с 86 300 стаи в над 60 страни.
Rezidor притежава марките Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn by Radisson и Country Inns & Suites в Европа, Близкия изток и Африка, заедно с програмата за редовни посетители на хотела goldpoints plusSM. Благодарение на международния лицензионен договор с емблематичната италианска модна къща Missoni, Rezidor поддържа и развива нов лайфстайл бранд – хотел Missoni.
Корпоративният офис на Rezidor Hotel Group е базиран в Брюксел, Белгия.
За повече информация относно Rezidor посетете www.rezidor.com
 

Автор: M3 Communications Group Inc
Закони Нормативна база Коментари