Resideo въвежда гама висококачествени продукти за питейна вода под името Braukmann

Новото име ще бъде видимо за потребителите в Европа от юни.
29.06.2020
Resideo
135
питейна вода, Resideo
Resideo - висококачествени продукти за питейна вода под името Braukmann.
Източник: www.resideo.com

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), водещ глобален доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и безопасността, обяви, че oтново въвежда марката Braukmann за гамата си висококачествени продукти за вода. Промените отразяват усилията на компанията за изграждане на марката Resideo. Новото име ще бъде видимо за потребителите в Европа от юни.
 

Първите продукти, които ще бъдат пуснати в продажба под името Braukmann ще бъдат за питейна вода - клапани за намаляване на налягането (PRV) и филтри за вода. Името на марката ще се появи също така върху някои продукти за хидравлични отоплителни системи, като например балансиращи вентили.


Resideo придобива компанията Braukmann през 1980 г., като по този начин получава и натрупания от нея 75-годишен опит на европейския пазар за питейно водоснабдяване, благодарение, на който става известна с доказаната си надеждност. Продуктите за питейно водоснабдяване могат да бъдат намерени в повече от 18 милиона домакинства и са получили доверието на над 100 000 монтажници.
 

В допълнение на това, Resideo продължава да работи над различни иновации и в момента представя на потребителите безоловни модели на някои свои продукти. С вече познатите надеждност и ефективност, тези по-нови продукти допълнително увеличават ползите за околната среда.
 

Марио Моура, управляващ директор „Продукти и решения“, за Европа, Близкия изток и Африка, споделя:
 „Този ход е още една крачка в правилната посока на нашето вълнуващо пътуване с Resideo. Повторното въвеждане на името Braukmann в нашата добре позната продуктова гама за питейна вода показва една различна, но също толкова важна част от нашето наследство, с която се гордеем, и ни дава възможност да споделим това с нашите клиенти."
 


 

Автор: Resideo
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари