RELAZZO decking - Новости за сезон 2014

REHAU предлага със своята система тераси RELAZZO decking една екологична и дълготрайна алтернатива в сравнение с традиционните дъски за тераси от тропическо или твърдо дърво.
14.05.2014
Рехау България ЕООД
149
настилки, градина, декинг, rehau, relazzo
RELAZZO decking позволява максимална свобода при оформлението на терасата.
Източник: Рехау България ЕООД

REHAU предлага със своята система тераси RELAZZO decking една екологична и дълготрайна алтернатива в сравнение с традиционните дъски за тераси от тропическо или твърдо дърво. Разработената собствена формула на WPC - материала RAU-WOOD, един дървесно - полимерен композитен материал, придава на RELAZZO decking своеобразни, качествени характеристики. Изразителните цветови варианти и широката палитра от принадлежности дават освен това максимална свобода при оформлението на личната градина или производствените сгради. 


WPC - нова интерпретация
Една тераса постоянно е изложена на различни атмосферни условия. Дъждът и влагата влияят на дървените части, слънчевите лъчи се отразяват на устойчивостта на цветовете. Поради това само след няколко месеца в значителна степен могат да бъдат нарушени функцията и дизайна на традиционните дъски за тераси. По друг начин стоят нещата при RELAZZO decking – системата убеждава с изключителна устойчивост и дълготрайност, като същевременно не е необходимо много време за полагане на грижи. RELAZZO decking не трябва да бъде боядисвана, намаслявана или шлайфана.


RELAZZO decking – „pro“или „origin“? 
За оформлението на терасата, балкона или пътеките в градината, RELAZZO decking предоставя множество възможности за вариации: широка палитра от цветове и декори, атрактивни визуално и чрез допир повърхности, комбинирани с множество варианти за полагане. Освен това дъските за терасите се предлагат в две ширини: „origin“ с размер 140 мм и „pro“ с размер 194 мм – като последната печели точки преди всичко с по-големия си размер, в резултат на което полагането става особено бързо и заедно с това се появяват и много по-малко фуги. 


НОВО: Решение за стълбите „edge“
Новият плътен профил RELAZZO decking „edge“ е универсално решение за ръбовете и стъпалата, тъй като може да бъде изрязван във всякаква форма.Специално за изграждането на стъпала и завършването на ръбове, с плътните дъски RELAZZO decking „edge“ беше разширена и програмата за принадлежностите с ъгли и плочи за закрепване от алуминий. При полагане на варианта „edge“ върху цяла площ обаче, може да се използват доказалите се системи за закрепване.


НОВО: LED-спот осветителни тела, нивелиращ крак и адаптер
Програмата за принадлежности на RELAZZO decking се увеличава за следващия сезон с висококачествени LED-спот осветителни тела. Тези източници на светлина могат безпроблемно да бъдат директно монтирани в дъските на терасата и терасата да бъде ефективно аранжирана.


Разработените по нов начин нивелиращи крака предотвратяват натрупването на влага под терасата и осигуряват добро проветряване. Простото регулиране на височината отгоре чрез въртеливо движение редуцира разходите за монтаж и гарантира бързо и точно определяне на нивото на носещата конструкция.  

+9
Автор: Рехау България ЕООД
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
BLACKBOARD PAINT Боя за черна дъска, на водна база и специална композиция акрилни смоли

Подходяща за създаване на повърхности с ефект на черна дъска. Специален състав за лесно изтриване с гъба, без да оставя тебешир.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари