“Pumps on Tour”- Шоу на колела с Грундфос.

В продължение на един месец екипът на Грундфос България ще обиколи десет града в България със специално доставена демонстрационна каравана.
10.09.2012
Още за къщата
641
grundfos, помпи, отопление, alfa2, magna3
“Pumps on Tour”- Шоу на колела с Грундфос.
Източник: www.ka6tata.com

На 4 септември в София бе даден старта на “Pumps on Tour”, Шоу на колела с Грундфос. 

В продължение на един месец екипът на  Грундфос България ще обиколи десет града в България със специално доставена демонстрационна каравана. Целта е специалистите - проектанти и инсталатори в областта на ВиК и отплителните инсталации да се запознаят отблизо и нагледно да видят най - новите продукти на Грундфос в действие. Бяха демострирани помпи, които все още не са представени на пазара. 

Новата ALPHA2 - най- модерната енергоефективна циркулационна помпа за дома ще бъде на пусната на пазара през януари 2013. Функцията й AUTOadapt автоматично адаптира циркулационната помпа към изискванията на системата. Така се осигурява ефективна производителност и се улеснява инсталирането.

Новата MAGNA3 е циркулационна помпа, базирана на изпробваната и тествана технология MAGNA . Подобно на своите предшественици, MAGNA3 е идеалната помпа за отопление и охлаждане, както и за циркулационни системи за битова гореща вода. Тя е конструирана за работа с течности до -10°С, коеот я прави подходящагеотермални ситеми с термопомпи. Може да бъде поръчана след  01.11.212

На първото събитие, което се проведе в ресторант „Веселото село” в Борисовата градина,  присъстващите имаха възможност да участват и специално подготвено тематично състезание в с много награди.
Победителите в трите тура с най-много точки
– Йордан Манасиев, фирма Джей Ем Терм ЕООД, първо място и
- Емил Колев, фирма КлимаЕл Инженеринг, второ място,
получиха мотопед Пежо и 32 инчов телевизор Самсунг. 

Проектанти, инасталатори и дистрибутори имаха възможност  да получат пълната информация на новостите от специалистите в екипа на Грундфос България, както и да обменят опит помежду си в неформална среда.

Всички  проектанти и инсталатори, които желаят да присъстват на събитията в съответните градове, могат да заявят участие на мейл bulgaria@grundfos.bg или телефон 02/ 49 22 200

Програма по дни:
Плевен                - 11.09,
Велико Търново - 12.09,
Русе                     - 13.09,  
Варна                  – 18.09,
Бургас                 – 19.09,
Пловдив              - 20.09,
Стара Загора      - 02.10,
Хасково               - 03.10  
Благоевград       - 04.10

Автор: Още за къщата
Закони Нормативна база Коментари