PRAKTIS отвори нов хипермаркет в Хасково

Шестият магазин от типа “Направи си сам” ще предлага над 50 000 стоки за дома
18.05.2011
PRAKTIS
818
praktis, хипермаркет, Хасково, верига магазини, за дома и градината
Официалната церемония включи ритуално освещаване на обекта
Източник: PRAKTIS

На 17 май 2011 г. отвори врати “ХАСКОВО РИТЕЙЛ ПАРК”. За PRAKTIS, най-голямата българска верига магазини от типа “Направи си сам “, това е  шести  търговски обект. Най-новият хипермаркет, който се простира на терен от 13 500 кв.м  е един от най-знамичите в Хасково и региона, който единствен предлага изключително богато разнообразие от стоки за дома, двора и градината.
Официалното откриване на обекта се превърна в истински празник за град Хасково. На събитието  присъстваха близо 8 000 души, като лентата бе официално разрязана от кмета на град Хасково Георги Иванов и г-н Милчев, управител на фирмата инвеститор.
Празничната програма започна в късния следобед на 17 май с подгряващото изпълнение на Калин Вельов. Официалната церемония включи ритуално освещаване на обекта, приветствие на кмета на града и демонстрационно разрязване на лентата. Вечерта завърши с празничен коктейл в шикозния хасковски клуб “Космополитън”.
За “ХАСКОВО РИТЕЙЛ ПАРК”
На територията на  търговския комплекс има:
- строителен хипермаркет с разгърната площ  8 000 кв.м;
- открит строителен и градински център/drive in/;
- сервизен център;
- хипермаркет за детски стоки;
- удобен паркинг за 150 автомобила;
- заведение за бързо хранене.
Хасковският магазин от типа “Направи си сам” ще предлага над 50 000 артикула за обновяване на дома и градината: строителството, довършителни работи, декорацията на  двора и градината, а също така разнообразни селскостопански стоки, железария, инструменти и много  специализирани  услуги. В закритата зона на търговския комплекс ще се изложат всички стоки за интериор,строителство и градината. 
Градинският център ще е зареден със  сезонни селекции на цветя, декоративни храсти, овошки, разсад, торове, почви, градинарски инструменти и машини за обработка на двора и градината. Зоната ще се обслужва от консултанти, които ще дават компетенти съвети за правилата за гледане на растенията и начина на употреба на предлаганите машини и инструменти.
Търговските консултации и специализираните  услуги  са сред приоритетните дейности в магазини  PRAKTIS .Компетентни служители  са на разположение за въпроси, свързани с продуктите и услугите в обекта. Тук клиентите ще получават специализирани услуги: рамкиране на картини, изработка на ключове, шивашки услуги, доставка на покупка до дома, рязане на дървесни плоскости по размер, наем на машини и оборудване.
В  PRAKTIS винаги ще намерите актуалните за сезона продукти на най-ниски цени при условията за гаранция за „най-ниска цена”.
За своите корпоративни клиенти търговската верига PRAKTIS, която вече се утвърди като предпочитано място за пазаруване от майсторите, e разработила система от карти с големи търговски отстъпки.

Автор: PRAKTIS
Закони Нормативна база Коментари