PANORAMA SWING DESIGN: да приберем прозорците

REHAU с иновация при плъзгащите системи.
23.07.2021
РЕХАУ ЕООД
1540
rehau, Прозоречна система, Panorama Swing Design, РЕХАУ ЕООД, профилни системи на Rehau, сгъваеми плъзгащи се елементи, троен стъклопакет, скрит обков

Нека погледнем през прозорците си. Навън лятото се е развихрило с пълна сила, жегата напира от ранна сутрин, а ние сме жадни за море… Докато си мечтаем, оставяме прозорците широко отворени, за да вдъхнем цялата свежест на любимия сезон. Въздухът ухае на липи, а отнякъде се задава краткотрайна буря, която да изчисти праха на града и да засили уханията. Иска ни се да бъдем възможно най-близо до всички тези настроения на природата, но как да ги пуснем в дома си? Оказва се, че не е никак трудно, защото плъзгането на прозорците вече не е сложно и скъпо удоволствие. 


REHAU ни предлага решение за максимално отваряне – Panorama Swing Design.
Това е прозоречна система, която комбинира плъзгане и завъртане. Тя не означава вид прозорец, а механизъм, който се комбинира с вече съществуващи профилни системи на REHAU. По този начин стандартно произведени прозорци могат да се превърнат в сгъваеми плъзгащи се елементи.


Как работи Panorama Swing Design?
Тайната на системата е в иновативния специфичен обков, който позволява отваряне, плъзгане, завъртане и прибиране на всяко крило по отделно. Обковът се доставя на готови сетове и може да се използва както за прозорци, така и за врати. Този механизъм може да бъде изпълнен със стандартната система на REHAU с ширина 70 мм – Euro Design. От компанията са се погрижили да предоставят подробна инструкция и техническа поддръжка за перфектна изработка и монтаж.
 

Вътрешните и външните пространства стават едно
Резултат е изкушаващо преливане на дневната към верандата, съответстващи на модерния лайфстайл. Подобно решение е особено подходящо и за малки помещения, които имат нужда от допълнителен простор. Голямо предимство на системата Panorama Swing Design e нейната гъвкавост не само по отношение на функцията, но и вариантите за нейното изпълнение. И така освен повече светлина и по-ефективно проветряване, получаваме ефективно оползотворяване на пространството с оптимизирани експлоатационни качества.
 


Не просто гледаме през прозорците, а създаваме преживяване
Умното хардуерно решение за максимално отваряне идва с перфектна изчистена визия. REHAU дава възможност да развихрите фантазията си с индивидуално оформление – прозорците са налични в многобройни цветове. Максималните размери на отваряемо крило при бял цвят са 4000 х 2280 мм, а максималният им брой е 6. Системата може да се прилага както с двоен, така и с троен стъклопакет. 

Panorama Swing Design дава възможност за скрит обков, който гарантира изчистен вид и по-лесно почистване. Това е осигурено от скрити насрещници, без пречещи панти. 

Panorama Swing Design идва с доказаното високо качество на REHAU 
Вече разказахме за гъвкавата и гладка експлоатация, но няма как да не поговорим и за безопасността. За това се грижат скрити заключващи устройства, които предоставят отлична сигурност. Освен това, качеството на системата е тествано за влиянието на ветровото натоварване и въздухонепроницаемостта. Системата ни пази от всички неприятни въздействия и се „отваря“ само за слънчевите моменти.

За нас остава само… да преоткрием прозорците!

Автор: РЕХАУ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари