Magniflex – безкрайно твой

Безсрочна гаранция за всички модели от колекцията Premio и 25-годишна за всички останали.
01.01.2015
Magniflex
781
Матрак, magniflex, безсрочна гаранция, Твърд матрак, memory foam
Сега безкрайно твой с уникалната безсрочна гаранция!
Източник: Magniflex

Историята на Magniflex започва преди повече от 50 години в  италианското градче Прато,  където Джулиано Магни създава своя първи матрак в малката си работилница. Днес Magniflex e водеща италианска марка, произвеждаща 10 000 матрака на ден, превръщайки се в един от най-големите производители на матраци в Европа.


Моделите на Magniflex могат да бъдат намерени в над 80 страни по целия свят, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, каквато е била  и преди половин век, и  се крие в съчетаването на  високотехнологични съвременни материали, италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил. 


Комбинацията от посочените фактори позволява на компанията да предложи безпрецедентната досега безсрочна гаранция за всички модели от колекцията Premio и 25-годишна за всички останали, израз на дългогодишния ангажимент на Magniflex с изследвания и иновации и стремежът за постоянно подобряване на материалите, дизайна и технологиите.


Компанията винаги се е стремяла да използва най-напредналите производствени системи, най-надеждните и безопасни материали и да прилага най-взискателните стандарти за контрол на качеството, така че да може да гарантира за продуктите си здравина, устойчивост и най-вече комфорт, на който може да се разчита за десетилетия напред. Все пак, сънят е най-важното удоволствие в живота.

С въвеждането на безсрочната гаранция и след патента за рулиране на матраци, придобит още през 1986 г., Magniflex отново затвърждава позицията си на пионер в света на матраците, революционизирайки го за пореден път в търсенето на съвършения сън. Magniflex произвежда продукти, изградени от различни видове материали, текстили и технологии -  Memory Foam®, Gel Foam®, технология Dual Core®, текстил Outlast®, кашмир, мериносова вълна, камилска вълна, конски косъм, и т.н. Комбинацията на всички тях допринася за създаването на перфектния матрак. Сега  безкрайно твой с уникалната безсрочна гаранция!

Virtuoso - Матракът, който превръща лукса в добродетел
Средно мек матрак с височина 30 см с изящен вид, съчетаващ изключително качествени материали, елегантни, изискани тъкани и най-ценните влакна от природата - кашмир, камилска вълна, мериносова вълна, конски косъм от зимната му страна, и лен, памук и коприна – от лятната. Текстилът от вискоза е украсен с декоративни мотиви на флорентински лилии, превръщайки го по този начин в истински шедьовър.
Гаранция: Безсрочна

Magni Grande - Класиката е винаги на мода
Твърд матрак с височина 23 см, който се изработва от най-висококачествените платове и материали, осигурявайки правилна опора на гръбнака, високо ниво на комфорт и отличнo съотношение цена - качество. Калъфът с 2 см Memory Foam HD® се адаптира по формата на тялото и създава усещане за максимален комфорт.
Гаранция: 25години

Daytonа by Tonino Lamborghini - Технология и комфорт
Твърд матрак с височина 22 см., Daytona by Tonino Lamborghini съчетава дързък дизайн и иновативни материали. Моделът обединява най-доброто от италианския дизайн и модерната, и луксозна естетика, синоним на марката Tonino Lamborghini. Той осигурява оптимална опора и равномерно разпределение на тежестта на тялото, регулиране на температурата и изключителен комфорт.
Гаранция: Безсрочна

Diamante DUAL - Всяка страна е правилната страна
Средно мек елегантен матрак с височина 35 см, Diamante Dual е създаден за онези, които са безкомпромисни в търсенето на върховното удобство. В този модел финесът на линиите е допълнен от изключително качество на материалите. Вътрешността на матрака е от две части и всяка може да бъде обърната лесно, за да съответства на индивидуалните предпочитания за комфорт. Уникалният комфорт се постига, благодарение на многослойната комбинацuя от Memory Foam HD®, Gel Foam, Eliosoft® и Elioform®, а допълнителният слой от 3 см Gel Foam създава допълнително усещане за свежест.
Гаранция: Безсрочна


 

+1
Автор: Magniflex
Закони Нормативна база Коментари