LG създаде 3D Blu-ray система за домашно кино.

LG създаде система за домашно кино специално за Централна и Източна Европа. 3D Blu-ray системата за домашно кино на LG се отличава със стилен дизайн, иновативни функции и отлично качество на звука.
26.05.2011
LG Electronics
366
lg electronics, 3d blu-ray, lg hx806pe, домашно кино, full hd 3d домашно к
Г-н Иванов представи новата 3D Blu-ray система за домашно кино LG HX806PE
Източник: LG Electronics

 LG, един от лидерите на пазара на системи за домашно кино, представи новата си 3D Blu-ray система за домашно кино, която предлага перфектно качество на звука и 3D преживяване, благодарение на алтернативни технологични иновации. LG HX806PE е разработена специално за страните от Централна и Източна Европа и отговаря на специфичните изисквания в региона.
С HX806PE LG предлага на българските потребители по-добро качество на звука в домашни условия на много достъпна цена. „Водещите изисквания на потребителите относно системите за домашно кино все по-често са свързани с качествено забавление и максимална функционалност. Сега клиентите ни могат да имат точно това, от което се нуждаят за истинско домашно семейно забавление. Вярваме, че HX806PE ще ни помогне да затвърдим и дори да подобрим водещата позиция на LG на пазара”, каза Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics за България.
Практичност и комфорт
Със своите колони с регулируема височина, новата LG HX806PE може да бъде едновременно много елегантна и да пести място. Освен че осигурява икономично използване на пространството, това Full HD 3D домашно кино напълно пасва на разположението на телевизора. Никоя от конфигурациите на инсталацията не прави компромис с оптималното обкръжаващо преживяване или аудио качеството.
Повече функции и изключително разнообразно съдържание
5.1. съраунд аудио е само една от страхотните функции на HX806PE. 850W аудио устройството и добре познатите LG функции, сред които LG Sound Gallery и BD Live допълнително подсилват преживяването. Днес обхватът на устройствата за съхранение на данни нараства от PC, CD и DVD до външни хард драйв устройства, до които домашното кино на LG 3D Blu-ray предлага лесен и бърз достъп. Системата поддържа много от популярните медиа формати, включително MKV и DivX.
Забравете за досадното изречение „Няма нищо за гледане по телевизията” и изберете от необятното съдържание чрез функцията Netcast™, която ви позволява да търсите в YouTube, AccuWeather и уеб албумите на Picasa без компютър.
Трудоемкото споделяне на файлове чрез кабел вече не е проблем. Благодарение на DLNA съвместимите дигитални устройства размяната на файлове е по-лесна от всякога. Независимо дали става въпрос за филми, песни или снимки, телевизорите LG ги възпроизвеждат само с натискането на един бутон, без да са необходими кабели.
Добавете стил в дома си
LG HX806PE не е просто система за домашно забавление – тя част от всекидневната, важна мебел и решаващ за стила на помещението елемент. Дизайнът на HX806PE напълно отговаря на специфичните нужди на клиентите от региона на Централна и Източна Европа. Той перфектно се вписва в интериора на модерния дом.
Системата за домашно кино LG HX806PE разполага с функция за възпроизвеждане на 3D Blu-ray съдържание, като устройството се предлага на цената на стандартна DVD система за домашно кино.
Функции:

- Възпроизвеждане на 3D Blu-ray съдържание
- 5.1 channel/850W of обща мощност
- Предни колони с регулируема височина
- HDMI възпроизвеждане
- DLNA (Digital Living Network Alliance) съвместимост
- Функция за дистанционно управление чрез смартфон (Smart Phone RCU)
- Възпроизвеждане на съдържание от външни хард драйв устройства
- Функция NetCast™
- Копиране на съдържание от CD на USB/възпроизвеждане на съдържание от USB
-“EZ” настройки на звука
- LG Sound Gallery
- (Cinema mode, Game tone, Night mode, Dialogue Enhancer, Bass Boost, MP3 upscaling and VSM Plus)
- BD Live

Автор: LG Electronics
Закони Нормативна база Коментари