LG представи нов модел пералнa машина с предно зареждане

Технологиите 6 Motion Direct Drive, TrueSteam и функцията SMART DIAGNOSIS осигуряват изпиране с изключително качество.
08.08.2011
LG Electronics
180
lg electronics, перална машина, 6 motion direct driv, smart diagnosis™, Електродомакински ур
Пералнa машина с предно зареждане в стандартен размер- 12кг
Източник: LG Electronics

LG Electronics (LG) представи нов модел пералнa машина с предно зареждане в стандартен размер с най-голям капацитет – 12 кг. Новата пералня е по-енергийно и водно ефективна, спрямо по-големите машини, позволяващи изпирането на повече пране. Оборудвана с първокласни функции, технологията 6 Motion Direct Drive съобразява цикъла на пране с типа на материята, TrueSteam™ осигурява по-добро почистване в дълбочина, а SMART DIAGNOSIS™  помага за поддържането на машината в изправност.
„Съвременните клиенти очакват повече функционални подобрения, а не само красиви цветове и копчета”, каза Юнг-ха Лий, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics подразделение „Електродомакински уреди”. „Те очакват по-добра работа, намален разход на електроенергия и по-висока надеждност. Най-новата ни машина, която е с най-големия капацитет в класа си, отговаря на изискванията във всяко едно от тези отношения.”
Предимствата на по-големия размер: Повече свършена работа с най-големия капацитет в класа
С капацитет от 12 кг., машината пере повече и по-обемни неща, като същевременно намалява заплитането и измачкването на дрехите и позволява изпирането на по-големи количества с по-малко зареждания, като брой.

Вместо да използва ремъци и ролки, моторът Inverter Direct Drive™ предава мощност направо към барабана, като по този начин значително намалява вибрациите и удължава живота на машината. Липсата на ремъци и ролки пести енергия и същевременно освобождава пространство във вътрешността на машината, като по този начин дава възможност да се използва барабан с по-голям капацитет. Моторът Inverter Direct Drive осигурява безшумната работа на машината, като по този начин не пречи на околните и може да бъде пускана дори нощем. Надеждността му е подкрепена с 10-годишна гаранция на мотора. 
6 Motion Direct Drive: истинско пране на ръка за по-добро изпиране
С още пет програмирани цикъла на пране, пералнята на LG с технология 6 Motion Direct Drive осигурява индивидулен подбор от цикли, всеки от които е приспособен съобразно различните типове материи. Благодарение на интелигентната селекция на движения на мотора дрехите са по-чисти и се запазват за по-дълго. Освен това, заради прецизната позиция и контрола на скоростта на Inverter Direct Drive мотора, пералните, оборудвани с 6 Motion Direct Drive Technology осигуряват подобрение с 10% в качеството на изпиране в сравнение със стандартните модели.
Независимо дали целта е да се запазят фините материи, да се намали измачкването на прането или препаратът да се разтвори наистина добре, детайлните настройки на 6 Motion гарантират, че всичко – от работни дънки до бебешки дрешки – ще е във възможно най-добро състояние и ще изглежда по най-добрия начин. Машината пере внимателно и същевременно изключително прецизно, като технологията 6 Motion Direct Drive прави дрехите по-чисти и ярки, ограничава вредите и осигурява по-висока енергийна ефективност клас A+++.
TrueSteam™: внимателно, но ефективно
Технологията на LG Steam Generator превръща водата в струя при по-малък разход на вода и енергия, отколкото при традиционните системи. Струята навлиза дълбоко в тъканите, отстранява алергените и акарите, без да нанася вреди на фините материи. Антиалергичните функции на машината са сертифицирани от Британската фондация за борба с алергиите (British Allergy Foundation).
Парната технология на LG включва функция за парно освежаване, която съдейства за премахването на гънки и миризми от прането. Заради това, че използва пара вместо вода или перилен препарат, LG е отличена от Intertek– за това, че е отговорен по отношение на околната среда производител.

SMART DIAGNOSIS™: Натиснете, изчакайте и слушайте
Функцията SMART DIAGNOSIS™ на LG позволява на клиентите да разрешават възникналите проблеми с машината бързо и ефективно, само с обаждане по телефона, като по този начин намаляват разходите за скъпите и неудобни посещения в сервиз. Щом сервизният техник е на телефона, клиентът натиска бутона за функцията SMART DIAGNOSIS™ на пералнята и според шума, който чува, техникът установява какъв е възникналият проблем. В близко бъдеще клиентите ще могат да диагностицират пералните си и чрез мобилно приложение, което ще могат да свалят на смартфона или компютъра си.
Смарт пералнята на LG с голям капацитет ще бъде налична в Европа от септември 2011 година. LG планира след пералнята да пусне пълна линия смарт уреди по време на най-голямото изложение на потребителска електроника и домакинска техника в Европа IFA през 2011 година.
Спецификации на продукта:
- Голям капацитет: 12кг.
- Технология 6 Motion Direct Drive
- Технология TrueSteam™
- Функция SMART DIAGNOSIS™
- Технология Inverter Direct Drive™
- 10-годишна гаранция на мотора
- A+++ енергиен клас


Автор: LG Electronics
Закони Нормативна база Коментари