LCS3 - новата система за структурно окабеляване от Легранд

Превъзходство в 3 измерения за центрове за данни и локални мрежи.
27.11.2017
Легранд България
358
Легранд България, lcs, окабеляване, кабелна система, кабелни решения
Готие Умбер, мениджър Бизнес развитие за Центр. и Източна Европа в Legrand
Източник: www.legrand.bg

На 23 ноември 2017, в София Ивент Център – Legrand, глобален специалист в изграждането на електически и цифрови инфраструктури, обяви лансирането на LCS3*, новата система за структурно окабеляване.
Тази богата гама от медни и оптични кабелни решения отговаря напълно на нарастващите нужди от обмяна на все по- голям обем от данни в сградите, на нуждата от разширяването на мрежи и необходимостта от по-висока скорост при предаване на данни.
Производителност, адаптивност и ефективност
LCS3 представя значително подобрение и актуализация на структурните кабелни системи на Legrand за изграждане на цифрови инфраструктури, като осигурява бърз пренос на данни в мрежите, повече производителност и адаптивност. Значително по- високата скорост при пренос на данни се осигурява чрез висока категория конектори RJ45 и дори още по- високо скоростни оптични конектори, които позволяват скорост до 100 Gbps. LCS3 предлага модулност чрез чекмеджета, в които могат да се комбинират медни и оптични кабели, като същевременно осигурява увеличаване на броя на свързващите точки. Дизайнът на новите сървър шкафове позволява оптимизация на необходимия за охлаждане въздушен поток. Инсталацията и поддръжката са още по-лесни благодарение на новата заключваща система на конекторите и автоматичните плъзгащи се касети.
Решения за всеки ваш проект
LCS3 дава възможност на всички, независимо дали са инвеститори, специалисти или неспециалисти в областта, да намерят най-подходящото решение за техния конкретен проект. Кабелната система на Legrand е еднакво подходяща както за LANs мрежи, така и за центрове за данни, при които от решаващо значение са високата скорост, плътност, адаптивност и гарантирана непрекъснатост на услугата. Добавената стойност на това предложение е съвместимостта и синергията с всички останали продукти на Legrand, като новите LCS3 шкафове и разклонители (PDU), които са перфекното решение за разпределение на електроенергията.
Иновация в действие
Новата кабелна система на Legrand има няколко патентовани иновации като модулната касетна система или новият уред за запояване на оптични кабели.
Всички медни конектори от гамата LCS3 са PoE (Power over Ethernet) сертифицирани + стандартна сертификация.
Освен това, чрез изграждането на надеждни, високоефективни цифрови инфраструктури, LCS3 е неразделна част от инициативата Eliot на Legrand,
посветена на свързани устройства (Internet of Things).
За Legrand
Legrand е глобален специалист в изграждането на електрически и цифрови инфраструктури.
Широкия обхват на решенията за търговски, индустриални и жилищни сгради правят компанията еталон за клиентите по целия свят.
Въз основа на глобален подход, който включва всички заинтересовани страни и екипи, Legrand следва печеливша стратегия за устойчив растеж чрез придобивания, иновации и постоянно въвеждане на нови продукти - като програма Eliot, свързани продукти с висока добавена стойност. През 2016 Legrand обяви годишни продажби от над 5 милиарда евро. Компанията е
в списъка на Euronext Paris и е съставна част от индекси, включително CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, корпоративна оценка на Oekom, DJSI World, Еврозона 120 на Vigeo Euronext, Европа 120-Франция 20 и (ISIN FR0010307819).
*LCS = Legrand Cabling System

Автор: Легранд България
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари