...KINESIS PERSONAL /200 упражнения на 1 кв.м/

Световните тенденции апелират: редовното практикуване на физически упражнения ни превръщат в истински личности – позитивно настроени, усмихнати, устойчиви на стреса и по-конкурентоспособни.
15.09.2007
АТАМА
672
уреди за фитнес, АТАМА, Техноджим, Kinesis Personal
За своя отличителен дизайн Kinesis Personal на Техноджим получи една от най-престижните награди за дизайн в целия свят: наградата „Червена точка”.
Източник: АТАМА

Световните тенденции апелират: редовното практикуване на физически упражнения ни превръщат в истински личности – позитивно настроени, усмихнати, устойчиви на стреса и по-конкурентоспособни.
 

Това е концепцията wellness – здравословният начин на живот, положителната житейска настройка, хармонията между тялото и душата.

 

 

Новата тенденция в света на уелнес е, че фитнес уредът се превръща в неизменна част от интериора на съвременния модерен дом.
Последният писък в домашния интериор е революционната система за тренировка Kinesis Personal от световния лидер Техноджим. Kinesis Personal е шедьовърът в дизайнерското оборудване за фитнес. Потребителят се наслаждава на пълна свобода на движение и преоткрива възможностите на своето тяло. 200 упражнения на 1 кв. метър!  Дизайнът на новата система за тренировка е дело на известния италиански дизайнер Антонио Читерио.
 

За своя отличителен дизайн Kinesis Personal на Техноджим получи една от най-престижните награди за дизайн в целия свят: наградата „Червена точка”. Това признание за качество на дизайн се присъжда ежегодно на международните награди „Red Dot” за дизайн от група експерти и се дава изключително за продукти с изтънчен и неповторим дизайн. Оценката на продукта се осъществява от международно жури от изтъкнати експерти в дизайна. Те проучват и изпробват продуктите и ги оценяват по различни критерии, като степен на новаторство, функционалност, ергономичност, устойчивост, екологична съобразеност и яснота на действие. Тази година фирми от 43 страни с общо 2548 продукта бяха подложени на преценката на журито. 

 

 

Церемонията по награждаването се състоя на 25 юни 2007 г. в зала Аалто в Ессен пред повече от хиляда гости. Веднага след церемонията Kinesis Personal беше представен първи наред с другите наградени продукти в специално изложение, преди да отиде в музея за дизайн „Red Dot” - най-голямото изложение за съвременен дизайн по целия свят за срок от една година.

 

 

Днес Техноджим е първата компания във фитнес индустрията, която не просто произвежда фитнес уреди, а която полага основите на тази изцяло нова концепция на ново качество на живот. Уелнес е умението да живееш в хармония със себе си и с околните. Световната тенденция за уелнес е част от корпоративните ценности на марката Техноджим. Ексклузивните фитнес уреди ТЕХНОДЖИМ са символ на италианския дизайн, лукса и технологичните нововъведения. С тях са оборудвани повече от 600 хотела, фитнес центрове и домове в България и над 18 000 фитнес, спа и възстановителни центрове в света.

Техноджим намира място и в над 15 000 частни домове, сред които тези на Мадона, Доменико Долче и Стефано Габана, Силвестър Сталоун, Джорджо Армани, Михаел Шумахер.

 

 

Фирма АТАМА е изключителен представител на Техноджим за България. Компанията е водещата на пазара за комплексно фитнес оборудване. Новооткритият изложбен център изразява философията на АТАМА за ново качество на живот – цялостни решения, уелнес концепции за дома и офиса, богат избор на домашни фитнес уреди, солариуми, сауни, парни кабини, спа оборудване, монитори за измерване на сърдечния ритъм.


 

Автор: АТАМА
Закони Нормативна база Коментари