Iskar Hills – Близо до града, но в сърцето на планината

Iskar Hills е жилищен комплекс на площ от 8000 кв.м, състоящ се от 9 двуетажни, еднофамилни къщи с индивидуални парцели за всеки от бъдещите си собственици с площ между 540кв.м и 1450 кв.м.
20.07.2022
Iskar Hills
3232
жилищен комплекс, еднофамилни къщи, Iskar Hills

Водещ проектант: арх. Марина Ташева
Визуализаци: DiCh Studio
Имот: 8000 кв.м.
Индивидуални къщи: от 157 кв.м. до 177 кв.м
Предвидена застроена площ: 1500 кв.м.
Локация: село Зверино, общ. Мездра

С невероятни панорами към Искърското дефиле и природен парк Врачански Балкан и само на 70 км от София, Iskar Hills ще бъде най-новия комплекс от типа еднофамилни къщи и единствен по рода си на територията на област Враца.

Локацията:
Село Зверино се намира по Искърското дефиле, което е уникален природен феномен в България, част от Природен Парк Врачански Балкан. То представлява великолепен каньон, където река Искър пресича Стара Планина. Природни красоти, мек климат и малки китни села по поречието на реката привличат хората от града. Близостта на Зверино до големите градове, добрата инфраструктура и оживеността му, карат предприемчиви българи да изберат точно него за реализиране на Iskar Hills. Новоизграждащият се високоскоростен път Е79 ще подсигурява още по-бърз достъп от столицата по автомагистрала Хемус.

Катерене, колоездене, риболов, офроуд каране, спортно ходене и планински туризъм са само част от активностите, които привличат хората в този район. Културният и религиозен туризъм също са изключително добре резвити. А сега луксозни жилищни къщи се изграждат за пръв път в този район, на територията на с. Зверино.Жилищен комплекс Iskar Hills:
Проектът е уникален по рода си в района: локация сред планината, южно изложение, невероятни гледки и  чист въздух.
Iskar Hills  е жилищен комплекс на площ от 8000 квм, състоящ се от 9 двуетажни, еднофамилни къщи с индивидуални парцели за всеки от бъдещите си собственици с площ между 540квм и 1450 квм.

Скоро ще стартират продажбите на всички къщи и строителството ще започне едновременно за целия комплекс. Така ще бъде подсигурено едновременното им завършване и пуск в експлоатация.

Предвидени са  вътрешна улица за обществено ползване от собствениците, както и големи озеленени индивидуални имоти. Те ще накарат бъдещите си обитатели да се чувстват още по-близо до природата, дори и намирайки се в собствения си двор.

Водещи български инженери и архитекти работят за успеха на този проект. Техният дългогодишен опит и усещането за модерна визия за семеен дом в полите на планината, гарантират внимание към всеки детайл в ектериора и разпределенията на всяка къща. Комфортът и хармонията с природата са водещите параметри в този проект.Арх. Марина Ташева споделя, че като проектант на комплекса, целта която си е поставила, е да постигне модерна визия и съвременна фунция, използвайки типичните архитектурни форми и характерните пространства на старата балканска къща с отличителните им сложни планове и перспективи, и синергия с околната среда.

Дич студио - архитектурното студио, изработило визуализациите за този проект, е реализирало архитектурни и интериорни проекти в България, Франция и Гърция.Предимства на терена:
За да изградят къщите в Iskar Hills, реализаторите на проекта избират голям южен парцел с денивелация. С ефективното използване на терена, адаптиране функцията на сградите към прилежащия ландшафт, балансирани обеми, хармонични материали и цветове на фасадите, архитектите постигат безупречни детайли в комплекс Iskar Hills.

Предимствата на имоти върху денивелиран терен са много: Гаранция за изумителни гледки от всеки индивидуален парцел, изложение юг, изток и запад и отлична ориентация на всички жилищни помещения, панорамни прозорци и наличие на много естествена светлина в къщите, чувство за уединеност и усещане за ексклузивност.Къщите:
Комплекът е функционално разпределен с два вида самостоятелни къщи: тип "Релакс" и тип "Панорама". И двата вида къщи ще разполагат с 3 спални, 2 бани, обширна всекидневна, големи външни веранди, просторни бани, камина в дневната зона и в родителската спалня, отделно помещение за сауна. Хидромасажната вана в главната спалня заедно със сауната ще образуват собствен СПА център за бъдещите собственици.

И двата типа къщи ще предлагат обширни зелени пространства в индивидуалните си денивелирани парцели. Просторните веранди, които са естествено продължение на дневната зона, ще изпълняват ролята на лятна градина с барбекю, маса за хранене и мека мебел за следобедна почивка.

Комплексът е в етап на търсене на инвеститори за реализацията му.

 

Автор: Iskar Hills
Закони Нормативна база Коментари