Ideal Standard e Singular™ - където всичко работи заедно

Singular™ е подход, който цели да предложи огромно поле от решения, в което клиентите да намерят лесно идеалното решение за тях.
27.05.2022
Идеал Стандарт - Видима АД
857
баня, ideal standard, Singular™, дизан на баня
Източник: www.idealstandard.bg

От вдъхновението до реализацията, Singular™ е едно пътуване, което нашите клиенти предприемат, създавайки своите бани. Този подход се базира на нашето разбиране за нуждите във всеки един сектор и съчетава нашия опит в дизайна и технологиите за създаване на решения, които подобряват живота.
 

  
 

Singular™ е подход, който цели да предложи огромно поле от решения, в което клиентите да намерят лесно идеалното решение за тях. Дали в жилища, в хотели, в обществени сгради, училища или в болници, нашите решения ще отговорят на всякакви нужди.


Singular™ означава цялостни решения. Те включват всички категории продукти, с които може да се създаде комплексно решение за баня или за конкретна зона от банята – смесители и душове, керамични изделия, мебели, вани, душ кабини и поддушови корита, аксесоари.

 


Singular™ е широчина на обхват, експертиза в спецификациите, дизайн и технологии – всичко това е събрано заедно, за да даде вдъхновение и осигури всяко индивидуално решение. С други думи: безкрайни възможности и едно единствено решение, с подход, който е уникален за пазара.


Singular™ предлага една точка за контакт през целия проект, но с безкрайни вдъхновяващи възможности, които водят до едно окончателно решение. Така подходът ще помогне на архитектите, проектните мениджъри, хотелиерите и крайните клиенти.
 

Закони Нормативна база Коментари