GRUNDFOS Installer Championship 2018

Състезание за инсталатори на GRUNDFOS 2018
27.03.2018
Грундфос България
833
grundfos, помпи, състезание
Ивайло Иванов, класирал се на второ място, получи ваучер за 2 000 ЕВРО.
Източник: Грундфос България ЕООД

За втора поредна година, представител от България взе участие в международното състезание за инсталатори 
GRUNDFOS INSTALLER CHAMPIONSHIP MILAN 2018

По време на международното изложение Mostra Convegno Expocomfort 2018 в Милано през март, GRUNDFOS организира шампионат за определянето на най-добрия сред своите инсталатори в Европа. 

Ивайло Иванов, инсталатор от гр. София, успя да се класира на първо място при организираните в България квалификации и така заслужи участие на големият финал.
Представители от 26 страни премериха сили и умения за титлата в три квалификационни кръга, включващи подмяна на помпи, хидравличен баланс на отоплителна система и сервизиране на Sololift 2. 
На квалификациите, Ивайло даде най-добро общо време при зададените дисциплини  и така продължи към полуфинал, където се сблъска с колегата си от Литва. Полуфиналистите премериха сили в дисциплините подвързване на бустер във водоснабдителна система, монтаж и отводняване с дренажна помпа UNILIFT CC. След оспорвана битка и 3 минути преднина, Ивайло „разби“ своят колега и така продължи към финал.

Лош късмет бе причината опонентът му от Румъния, да се справи с възложените задачи, секунди по-бързо и така спечели приза „Най-добър инсталатор на Grundfos“ за 2018 година. Той грабна първата награда – ваучер за мечтаното пътуване, на стойност 10 000 ЕВРО. 

Ивайло Иванов, класирал се на второ място, получи ваучер за 2 000 ЕВРО. На трето и четвърто място останаха инсталаторите от Литва и Украйна, които спечелиха ваучери за по 400 ЕВРО. 

+3
Автор: Грундфос България
Закони Нормативна база Коментари