EUROSTILL Ltd.

Бизнес адрес

1407 София бул.Черни връх 51

 

За контакти

Тел.: 02/ 819 92

 

Лице за контакти
Цветелина Стоянова

Фирмена информация

Евростилл ООД е българска фамилна компания, създадена преди 18 години в гр. Кюстендил. Днес фирма Евростилл ООД е утвърден производител и доставчик на интериорни врати, PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, парапети, както и фасади от тиково дърво за големи строителни инвеститори на знакови обекти. Компанията инвестира 20 млн. евро в най-модерната високо-технологична база за производство на интериорни врати. Заводът е изграден на 15 000кв.м. РЗП, върху собствен терен от 73 537 кв. м. Капацитетът на инсталираните мощности на Евростилл ООД е 800 врати на смяна. Евростилл ООД се развива изцяло, като интернационална компания, продуктите и са лесни за реализация и качеството на продуктите и местоположението на фабриката ги прави лесни за реализация, не само в Европа, Русия, но и в Близкия Изток и Северна Африка.
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари