dibla.com Какво да очакваме през 2016г.?

Със започването на 2016г. екипът на dibla.com, като професионална платформа, успя да привлече вниманието на водещи фирми в страната
18.02.2016
dibla.com
317
dibla.com, design > people, интериорен дизайн, конкурс, tie up
Какво да очакваме през 2016
Източник: dibla.com

Най-голямата онлайн платформа за интериорни и продуктови дизайнери в България – dibla.com – е създадена преди повече от 12 години. Към днешна дата dibla.com е единственото място, където потребителят може да види на едно място нивото на дизайна в България и да сравни над 370 дизайнери и над 1100 проекта.

В годините преди социалните мрежи да превземат ежедневието ни, сайтът е основния начин за дизайнерите в страната да обменят опит и да споделят идеите си. От тук стартират някои от най-популярните и утвърдени вече в страната и чужбина български интериорни и продуктови дизайнери.

Постепенно мащабите и значимостта на сайта нарастват и в началото на 2014 г. той стартира като изцяло обновена платформа, която има желанието да се превърне в първата по рода си в България устойчива среда, в която дизайнери, производители, доставчици и крайни клиенти общуват помежду си, създават контакти, възлагат и печелят поръчки. Платформата предлага още новини в областта на дизайна, конкурси свързани с интериорен и продуктов дизайн, богата галерия с интериорни проекти, борса за разпродажба на различни стоки и разлизни възможности за работа със сайта.

Със започването на 2016г. екипът на dibla.com, като професионална платформа, успя да привлече вниманието на водещи фирми в страната. Това се случи благодарение на професионалните профили в сайта и проектите, които отразяват нивото на дизайна в страната. Всички инициативи на платформата са провокирани от желанието ни водещите професионалисти от бранша да станат участници в събития, да се създадат контакти между страните, да споделят и обменят информация, с която да се подобри нивото на предлаганите услуги в бранша.

Партньори на DIBLA.COM за 2016 са:
SCHNEIDER ELECTRIC, NOLA7, DIEM, PRIZMA, BAUHAUS, SALEX, CARPETMAX, DJIA, IDEAL STANDARD, F2 BY NIKROM 

Съвместно със своите партньори, през настоящата 2016, dibla.com планира много на брой и разнообразни инициативи, които ще внесат голяма динамика в интериорната гилдия.

"DESIGN > PEOPLE" е ежегоден национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн. Събитието ще се проведе в края на месец март. Гости ще са 100-те най-високо оценени от членовете на платформата дизайнери, а водещите фирмите в производството и вноса на продукти за интериора ще представят най-новите си тенденции. Там за първи път ще се презентира първият годишен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015”.

Каталогът „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015” ще даде възможност на най-активните потребители от платформата да видят свои реализирани проекти в луксозно хартиено издание, което да показва нивото на дизайна в България. В каталога ще бъдат поместени профили на компаниите, които подкрепят професионалното развитие на дизайнерите. Ще са отразени продукти, които са предлагани на пазара през изминалата 2015г. и няколко продукти, които са на фокус за настоящата година. Каталогът ще отрази ретроспективно живота на интериорния и продуктовия дизайн в страната за изминалата година. Амбициите на екипа и партньорите в това начинание са каталогът да се издава всяка година.

Продуктът "TIE UP" – дизайнери, търговци и производители заедно в неформална среда.
Събитието се организира по утвърден "Team building" модел за създаване на неофициална среда, в която страните се опознават и получават полезна информация. Организира се двудневна почивка със занимания, а фирмата-възложител представя дискретно своите продукти, за да получи обратна връзка от потребителите. Партньорите ще отворят своите шоуруми и производства, за да получите информация, която да ви направи по-добри в това, което предлагате и правите.

Конкурсите са една от отправните точки на екипа.
В средата на годината dibla.com ще проведе и първото издание на национален конкурс за дизайн. Начинанието цели да привлече успешните дизайнери и да създаде среда, в която да се отпуснат и да се отдадат на вдъхновението. Това начинание е плод на амбицията ни dıbla.com да създаде престижен конкурс, участието и победата в който да е стимул не само привлекателния награден фонд, но и високото признание на партньорите и гилдията. Освен големия конкурс, в средата на годината се погрижихме да има над 5 мини конкурса, които да бъдат поле за изява както на утвърдени дизайнери, така и на студенти, които да ползват това за старт в своята кариера и да придобият популярност.

 

 

 

Автор: dibla.com
Закони Нормативна база Коментари