DIBLA | TIE UP | BAUHAUS

BAUHAUS покани водещи дизайнери от цялата страна, за да ги запознае по-обстойно с всеобхватния си асортимент.
03.10.2016
Dibla.com
475
bauhaus, dibla, събитие, обиколка, дизайнери
BAUHAUS покани водещи дизайнери от цялата страна, за да ги запознае с всеобхватния си асортимент
Източник: Dibla.com

BAUHAUS покани водещи дизайнери от цялата страна, за да ги запознае по-обстойно с всеобхватния си асортимент, който надхвърля 120 000 качествени продукти. Мястото на събитието, разбира се, бе търговския център на BAUHAUS, който се намира на бул. "История славянобългарска" 17, в столицата.
Срещата започна в BAUHAUS Bistro, където всички присъстващи имаха възможността да се запознаят и да си поговорят на по чаша кафе.
Обиколката стартира през отдел Машини, към отдел Електро и Осветителни тела, където бе установено многообразието на моделите и възможностите за поръчка на всички артикули от продуктовата гама на водещите марки осветителни тела. Освен вътрешното осветление, беше обърнато внимание и на външните осветителни тела, особено подходящи за дворове, къщи и заведения. Презентацията продължи през големия отдел Градина, където всеки намери интересни продукти, които да предизвикат дизайнерското въображение. Особен интерес предизвикаха високите външни кашпи, както и декоративното стъкло и камъни.
Разгледан и подробно представен бе и отделът Санитария. Там се отличиха продукти като тоалетните с иновативна технология "без ръб", новите серии керамика на Opoczno Design, пълната гама въздуховодни системи, и не на последно място - двойната вана, за която имаше и конкретно запитване от присъстващите дизайнери.
Следващите обсъдени теми и отдели бяха подовите настилки и по-конкретно: плочки, гранитогрес, стенни облицовки, ламинат и винилни настилки. Вниманието на дизайнерите беше привлечено от големия избор на различни размери бели плочки от серията "Компетентност в бяло". Като финален щрих на обиколката, дизайнерите се запознаха с продуктите, разположени в отдел Drive-In. Изключително голямо впечатление направи разнообразието от качествен дървен материал, наличен в различни размери, както и декоративните стъклени тухлички за изграждане на вътрешни стени.
Вечерта завърши с много наздравици, в приятната обстановка на стара немска бирария в центъра на София.
Повече информация относно продуктите и услугите, предлагани от BAUHAUS може да намерите на https://bauhaus.bg/.

 

Автор: Dibla.com
Закони Нормативна база Коментари