Bosch отбелязва 20 години на българския пазар

Фотоконкурсът „Аз и моят Bosch” открива празничната кампания
03.12.2013
Robert Bosch
302
bosch, фотоконкурс, кокурс, техника, Електроуреди
Фотоконкурсът „Аз и моят Bosch” открива празничната кампания
Източник: Robert Bosch

На 21.10.1993 г. в България е основано дъщерното дружество на Robert Bosch GmbH – Роберт Бош ЕООД. От тогава вече цели две десетилетия Бош Групата има своето директно присъствие на българския пазар.

Стартът в България е даден с две основни в портфолиото на Бош направления – „Автомобилно оборудване” и „Електроинструменти”. По-късно представителството в София се разширява с откриването на отделите „Термотехника” и „Системи за сигурност”. Благодарение на усилията на целия екип днес българският потребител има възможността да получи всичко онова, което е синоним на Бош навсякъде по света – качество, надеждност, устойчивост, иновативност и енергийна ефективност от най-висок клас. 

Фотоконкурсът „Аз и моят Bosch” поставя началото на празничната кампания по отбелязване на 20-годишното присъствие на Bosch в България.
Конкурсът стартира през м. декември и е с продължителност 6 месеца. За да участвате е необходимо да направите снимка/и, включваща/и продукт на Bosch и/или резултата, който сте постигнали, ползвайки продукти с марка Bosch. След това трябва да влезете в платформата на играта, достъпна на www.bosch.bg и да изпратете снимките, като попълните онлайн формата за регистрация.

Можете да участвате всеки месец с неограничен брой снимки във всяка категория. 
Конкурсът ще бъде активен до 31. май 2014 г.
В края на всеки месец компетентно жури ще награди най-добрата снимка във всяка от 5-те категории. Снимките ще бъдат оценявани според тяхното   съответствие с посочената категория, оригиналност и художествена стойност. 

Повече на www.bosch.bg и на Facebook-страницата на играта: Фотоконкурс „Аз и моят Bosch"
www.facebook.com/myboschgame 

Снимка с Bosch си направи и подарък спечели! 
Групата Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги. През 2012 г. нейните около 306 000 служители реализират продажби в размер на 52,5 млрд. евро. От началото на 2013 г. дейността й е организирана в четири направления: „Автомобилни технологии’’, „Индустриална техника’’, „Потребителски стоки’’ и „Енергийна и сградна техника’’. Бош Групата включва Robert Bosch GmbH и неговите над 360 дъщерни и регионални дружества в повече от 50 страни. Заедно с търговските и сервизни партньори Бош има представители в около 150 страни. Тази развойна, производствена и търговска мрежа, която се простира в целия свят, е основата за един постоянен растеж. През 2012 г. Бош инвестира 4,8 млрд. евро в изследвания и разработки и регистрира над 4 800 патента. Бош Групата предлага на своите клиенти „техника за живота’’ --- всички продукти и услуги с марка Bosch повишават качеството на живот, като предоставят решения, които са едновременно иновативни и ефективни. 

Компанията е основана през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош (1861-1942) като ‘‘Работилница за фина механика и електротехника‘‘. Специфичната правна структура на Robert Bosch GmbH гарантира предприемаческата свобода на Бош Групата, давайки възможност за дългосрочно планиране и инвестиции в значими за нейното бъдеще иновации. Благотворителната фондация Robert Bosch Stiftung GmbH притежава 92% от капитала на Robert Bosch GmbH. Мажоритарното право на глас се държи от индустриалния тръст Robert Bosch Industrietreuhand KG, който изпълнява и предприемаческите функции на собственика. Останалата част от дяловете се управляват от семейство Бош и Robert Bosch GmbH. 

Автор: Robert Bosch
Закони Нормативна база Коментари