ALPHA3 - най-новата циркулационна помпа на GRUNDFOS

С ALPHA3, ALPHA Reader и приложението Grundfos GO Balance, вие можете бързо и лесно да балансирате системата - без компромис по отношение на надеждност, ефективност и лесен монтаж.
15.06.2016
Грундфос България
1089
отопление, grundfos, циркулационна помпа, помпа, alpha3
ALPHA3 - най-новата циркулационна помпа на GRUNDFOS
Източник: Грундфос България ЕООД

ALPHA3 - лесен хидравличен баланс
Помпата ALPHA3 е най-новата ни циркулационна помпа за бтови нужди. Тя е с ненадминатото високо качество на Grundfos и гарантира лесна инсталация, енергийната ефективност от световна класа и надеждна работа в тежки условия. За да се възползват от оптималните предимства на ALPHA3, са необходими два други компонента - ALPHA Reader и приложението Grundfos GO Balance. Заедно с тях, системата ALPHA3 прави хидравличния баланс по-бърз и точен от всякога.


ALPHA READER
ALPHA Reader е устройство с джобен размер, което се прикрепя към предната част на ALPHA3. Благодарение на светлинен сигнал от помпата, устройството комуникира с приложението на Grundfos GO баланс. След приключване на хидравличния баланс, просто вземете ALPHA Reader-а с вас.


ПРИЛОЖЕНИЕТО GRUNDFOS GO BALANCE 
Приложението Grundfos Go Balance може да бъде изтеглено от iTunes или Google Play. Приложението комуникира с помпата благодаренеие на Bluetooth сигнал от ALPHA Reader и ръководи инсталатора през четири лесни стъпки за балансиране. 


ЛЕСНО И БЪРЗО БАЛАНСИРАНЕ
С ALPHA3, ALPHA Reader и приложението Grundfos GO Balance, вие можете бързо и лесно да балансирате системата - без компромис по отношение на надеждност, ефективност и лесен монтаж.


С инсталирането на приложението Grundfos GO баланс, можете да получите изчисления в реално време на дебита, който се изисква за отделните радиатори в системата. Приложението помага на потребителя във всяка една стъпка от целия процес за хидравличен баланс на всички радиатори в системата.


В допълнение, ALPHA3 предлага изключителна надеждност, без блокиране и най-високата ефективност в класа.*


В допълнение, ALPHA3 предлага:


  • Без блокиране - безпроблемната работа намалява необходимостта от посещения за аварийни ремонти
  • Без работа на сухо - вградената активна защита гарантира, че помпата ще работи само когато има вода в корпуса ѝ
  • Самостоятелно регулиране – AUTOADAPT автоматично намира най-добрата настройка на помпата, за да се максимизира както комфорта така и ефективността


За повече информация посетете Grundfos за Инсталатора
* Изследването е поръчано от Grundfos Holding A / S.

Автор: Грундфос България
Закони Нормативна база Коментари