5 причини да изберем иновативни решения за ефикасно и рентабилно строителство

Ако стресът от възможните пречки при реализацията на Вашия проект Ви притиска да потърсите алтернативно решение на вече познатите технологии на зидане, тогава предстоящият уебинар – “Иновативни решения за ефикасно и рентабилно строителство” е точно за Вас!
22.02.2023
Винербергер ЕООД
706
строителство, wienerberger, зидане, уебинар
Източник: www.wienerberger.bg

Иновациите и въвеждането на нови технологии в строителството са не просто неизбежни, но и задължителни. Благодарение на тях постигаме подобряване на процесите, ефективността и производителността при реализацията на различни по мащаб проекти.
 

Всяка година ставаме свидетели на внушителен напредък в областта на проектирането и изграждането на различни по големина и предназначение сгради. Често, обаче, отлагането на строителния обект може да бъде доста разочароващо, а в някои случаи дори и скъпо за инвеститорите. Статистиката доказва, че трите най-често срещани причини за закъснения на обектите са: 
•    Неподходящи метерологични условия.
•    Недостиг на работна ръка.
•    Увеличение на планираните разходи. 

Ако стресът от възможните пречки при реализацията на Вашия проект Ви притиска да потърсите алтернативно решение на вече познатите технологии на зидане, тогава предстоящия уебинар – “Иновативни решения за ефикасно и рентабилно строителство” е точно за Вас!  


С помощта на нашия лектор инж. Петър Петров ще разберете как да устоите на предизвикателствата и да постигнете:

•    Удължен строителен сезон;
•    2x по-бързо зидане;
•    Намаляване на първоначалната инвестиция на проекта;
•    Елиминиране на разходите за  транспорт на зидарския разтвор, за извозване на строителен отпадък;
•    Намаляване на транспортните разходи за материали, минимизиране на разходите за вода, ток и механизация;


Уебинарът е посветен на системата за зидане Porotherm Profi и как тя ще Ви помогне да държите здраво контрола върху строителните процеси изцяло във Вашите ръце, така че да завършите строителните дейности навреме и в рамките на бюджета. Запишете се ТУК

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари