40 юбилейно специализирано изложение СТРОЙКО 2000.

От 27 март до 2 април в София за 40-и път в НДК в центъра на София ще се проведе най-голямото в България Специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000.
25.03.2013
СТРОЙКО ЕКСПО ООД
7
Стройко 2000, изложение, строително изложение, НДК, архитектура
От 27.03 до 2.04 в София за 40-и път в НДК ще се проведе СТРОЙКО 2000.
Източник: СТРОЙКО ЕКСПО ООД

СТРОЙКО се провежда вече 20 години всяка пролет и есен през март и октомври. На изложението под покрива на Националния дворец на културата се събират фирми от строителния бранш – строители, производители и търговци. Развитието на изложението в годините е огледало на успешната интеграция на българските производители в потока на европейските и световните постижения в технологиите и дизайна.

СТРОЙКО 2000 е център за търговски и професионални контакти. Тук може да се усети колко са напреднали строителните технологии и колко бързо се развива българската индустрия. Всичко, което излиза на пазара в Европа и в света,  се предлага  веднага и на СТРОЙКО - нови технологии, нови възможности за смела архитектура и изискан интериор, последно поколение инсталации и оборудване, мебели, тапети, текстил, бои, фаянс и обзавеждане.  Не е възможно да се изброят  групите стоки, които се предлагат. Това е една внушителна експозиция, много атрактивна за специалистите и за публиката.

 Девизът на изложението „ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА БЪЛГАРИЯ” се превръща в действителност с помоща на СТРОЙКО 2000. Той обединява  усилията на организатори и изложители да превърнат страната ни в предпочитано място за живеене.

Официалното откриване е на 27 март, сряда, в 11:00 ч. в централното фоайе на НДК. Изложението ще бъде открито от заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма г-жа Ирена Младенова.

Можете да посетите изложението всеки ден от 10 до 19 часа. Входът е свободен. 

Поради големия брой на участниците в СТРОЙКО трудно може да се обхване всичко, което може да се нарече новина. Ето и някои акценти, които сме уловили. Внимателното разглеждане на изложението ще покаже много повече.

 Дългоочакваният нов продукт на КСЕЛА България – минералните топлоизолационни плочи Multipor, е вече факт на българския пазар. България е първата държава след Германия производител на Multipor. Официалният старт запoчна само преди месец във високотехнологичния завод в гр. Добрич. Продуктът няма аналог на българския строителен пазар. Уникалното при Multipor е комбинацията от неговата твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост. Това прави материалът конкурентоспособен на класическите топлоизолационни материали (EPS, XPS, минерална вата), но без да притежава техните недостатъци. Новият материал се предлага  във вид на плочи с размери 600х500 mm и дебелини от 75 до 200 mm. Отличните му топлотехнически и конструктивни качества го правят подходящ за външни и вътрешни топлоизолации. 

Като водеща българска компания в цялостното изпълнение на СПА & Уелнес комплекси СПА Консулт ЕООД следва световните тенденции в развитието на СПА индустрията. Модерната архитектура се отразява в продуктовия дизайн на СПА оборудването. Предлагайки нова линия във вътрешния дизайн и изпълнението на  СПА съоръженията –басейни, сауни, парни бани и техните разновидности, ние отговаряме на взискателното  търсене  за креативност и усъвършенствани продукти.

Електронният магазин „SOLARMARKET.BG” е създаден с цел да популяризира използването на алтернативните източници на енергия и на икономични изобретения в ежедневието на всеки човек. Особено интересни соларни продукти са соларните зарядни за мобилни апарати, таблети, лаптопи, GPS, камери, фотоапарати и др. SOLARMARKET.BG предлага индивидуални проекти и за автономно електрозахранване на каравани и къщи и на слънчеви системи за осветление и за топла вода. Клиентът може да избере и безпробивно вграждане в покрива на много тънки панели тип соларна керемида - нещо, което е актуално и в световен мащаб. 

Автор: СТРОЙКО ЕКСПО ООД
Закони Нормативна база Коментари