2R България ЕООД

Бизнес адрес

гр. Пловдив, бул. Марица Юг №186 произв. база и шоу рум

 

За контакти

Тел.: 032 68 89 16

 

Лице за контакти
Руси Русев

Фирмена информация

2Р България ЕООД присъства на пазара от 1995 год. Дейността на фирмата е производство, внос и търговия на лампи и осветителни системи. Основни предимства: * Притежава производствена база в нова, модерна сграда и два магазина на територията на гр. Пловдив. * Изключителен представител за България на най-голямата фирма за осветителни тела и консумативи в Китай – NVC * Осъществява внос от Европа и Азия. * Работи с водещи марки – Philips, Osram, Hellas Schwabe, GE и други * Разполага с търговски партньори в цялата страна * Доставя стока на своите клиенти до всяка точка на България със собствен транспорт. Продуктова гама: * Луминесцентни осветителни тела * Промишлени осветителни тела * Улични осветителни тела * Парково и градинско осветление * Осветление за дома Част от дейността на фирмата са СТЪЛБОВЕ ЗА УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ, които се изработват в производсвената база. Могат да бъдат направени и по индивидуален проект на клиента. Фирмата е отворена към приемането на новите тенденции, идеи и техники в осветлението, постоянно обновява знанията си с цел поддържане на висока конкурентноспособност на пазара. НОВО: 2Р БЪЛГАРИЯ ОТКРИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ШОУРУМ ЗА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА В ГР.ПЛОВДИВ ЗАПОВЯДАЙТЕ В ЦАРСТВОТО НА СВЕТЛИНАТА!
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
YES - Екологична матова емулсионна боя с висока покривност и белота.

Подходяща за училища, спортни зали, хотели, гаражи и други, където често се налага пребоядисване. Качествена, но не скъпа боя. Притежава висока адхезия и трайност, лесна за нанасяне.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари