20 години "Алукьонигщал" - България

На 26 септември 2015 "Алукьонигщал" - България, отбеляза своя 20-годишен юбилей на специално тържество със заря в хотел "Кемпински Гранд Хотел Арена Банско".
28.09.2015
Ваня Божинова, www.ka6tata.com
705
schÜco и jansen, АЛУКЬОНИГЩАЛ, дограма, профилни системи
"Алукьонигщал" - България, отбеляза своя 20-годишен юбилей
Източник: www.ka6tata.com

На 26 септември  2015 "Алукьонигщал" - България, отбеляза своя 20-годишен юбилей на специално тържество със заря в хотел "Кемпински Гранд Хотел Арена Банско". 

От 20 години фирмата е лидер в търговията с алуминиеви и стоманени профилни системи за остъкляване с основни партньори SCHÜCO и JANSEN в България, сподели нейният управител арх. инж. Климентин Чернев.  

Фасадите на едни от най- иновативните сгради в България през изминалите две десетилетия са рализирани с профилни системи доставени от Алукьонигщал. Компанията стартира дейността си в началото на строителния бум в България и успя да се наложи като лидер в решенията за фасадни и прозоречни системи. В потрфолиото на компанията могат да се видят впечатляващи фасади на сгради, които определят облика на големите градове в България и по света.

Прозоречни и стъклени фасадни системи с марките SCHÜCO и JANSEN са синоним за високо качество и иновативност. С развитието на технологиите през измналите години профилните системи с тези марки отговарят на изскванията за най- високо качество за фасадите. 

ЧЕСТИТО!!!

+1
Автор: Ваня Божинова, www.ka6tata.com
Закони Нормативна база Коментари