1 година Керамо Дизайн Център и Шоурум София!

Керамо отпразнува Една година от откриването на своя шоурум в София.
13.12.2016
Керамо Дизайн Център
722
Керамо Дизайн Център, парти, баня, дизайн, интериор
Керамо отпразнува Една година от откриването на своя шоурум в София
Източник: Керамо Дизайн Център

С изискано парти, куп звезди, светски личности и с много настроение, Керамо отпразнува Една година от откриването на своя шоурум в София. Организацията на събитието бе поверена на безспорния лидер в това - Лорд Евгени Минчев. 
На събитието присъстваха  както много клиенти и приятели на фирмата, така и утвърдени имена от областта на архитектурата, строителството и дизайна – всички убедени в идеята, че високото ниво на обитаване изисква нов тип култура, повече познания и задълбочен интерес  в сферата на дизайна.
Керамо Шоурум София е лидер на пазара в България в предлагането на обзавеждане за баня от най-висок клас. В него ще откриете продукти на световни лидери в бранша, ще получите професионална консултация от експерти и ще имате възможност, съобразно вашите лични изисквания за стил, да имате индивидуален архитектурен проект.
Амбицията на фирмата е да се разраства. Целта е създаването на елитна верига Керамо в цялата страна, защото високото ниво на обитаване ни задължава да избираме най-доброто.
Екипът на Керамо Шоурум София може да задоволи и най – претенциозния вкус!
Още снимки от събитието може да видите ТУК!

Автор: Керамо Дизайн Център
Закони Нормативна база Коментари