„LOG HOMES“- Финландски дървени сглобяеми къщи HONKA.

Технологията и опита на финландската фирма ХОНКА позволява изграждането на еднофамилни къщите, хотели, ваканциони селища и курортни комплекси в различни архитектурни стилове.
14.03.2013
ХОНКА
4172
сглобяеми къщи, дървени къщи, архитектура, финландски къщи, honka
Kъщите na HONKA са уникални и отлично се вписват в околната среда.
Източник: ХОНКА-Финландски къщи ЕООД

Технологията и опита на финландската фирма ХОНКА позволява изграждането на еднофамилни къщи, хотели, ваканциони селища и курортни комплекси в различни архитектурни стилове. От традициония алпийски или рустикален стил до съвременни модерни решения.


Различните видове греди, които произвежда фирмата, определят облика на сградата.


  • Оцилиндрованите греди се използват основно за традиционите решения, които са много подходящи за къщи и вили в планински и полупланински райони. Те носят романтични настроения, предразполагат към почивка и творчество.
  • Правоъгълните греди са подходящи за модерни архитектурни решения с изчистени линии и форми. Всичко се подчинява на практичност и функция, отражение на забързаното ни ежедневие. Те отлично се вписват в градски тип среда.

 


Днес архитектурата е много по-разнолика от преди.
Върху стила особено влияние оказват и различните култури - те дава възможност за нови идеи. Използването на голямото разнообразие от национални традиции в съчетание със съвременен поглед, позволява създаването на креативни и новаторски решения.


Архитектурните решения на къщите Honka са уникални, защото те отговорят както на различните културни традиции, така и на новите модерни течения. Те отлично се вписват и в околната среда.


Още по разнообразни могат да бъдат интериорните решения.
Особено място заема умението на проектанта при съчетаването на различните природни материали: камък, дърво,метал, керамика и др. Множеството различни съчетания откриват широки простори за Вашата фантазия. 


Целта на интерирният дизайн като цяло е да се създаде пространство, което е едновремено удобно, функционално и приятно. Особено важно е да се вземат под внимание нуждите и желанията на клиента. Не на последно място е важна и връзката между вътре и вън. Например плъзгащите врати са една от възможностите за разширяване на простаранството. 


 ХОНКА-Финландски къщи ЕООД
1505 София,
ул Гълъбец 5 (бул.Ситняково)
тел. 02/8464240;
e-mail: honkabulgaria@abv.bg

+7
Автор: ХОНКА
Закони Нормативна база Коментари