„Building the future“ - Иновативни сградни решения

На 26 и 27 септември в хотел "Кемпински Гранд Хотел Арена Банско"се проведе „Building the future“ - традиционния годишен форум за фасади, прозоречни системи, стъкло и сградни инсталации.
29.09.2015
www.ka6tata.com
422
сградни инсталации, „building the future, форум, фасади, стъклени фасади
Над 180 експерти присъстваха на форума.
Източник: www.ka6tata.com

На 26 и 27 септември в хотел "Кемпински Гранд Хотел Арена Банско"се проведе „Building the future“ - традиционния годишен форум за фасади, прозоречни системи, стъкло и сградни инсталации, организиран от компаниите ABB, AGC, Alukoenigstahl, Dorma и Proventuss. Над 180 експерти - архитекти, инженери, проектанти, производители, търговци и партньори обсъждаха най-новите тенденции, иновации и постижения в областта на стъклените фасади.

Водещият италиански архитект Андреа Мафеи от АMarchitects представи своите международни архитектурни решения и градоустройствени проекти, от последни реализации и конкурсни участия - изкуствен остров край Монако, арена за хокей в Токио и кула в Милано.

Г-н Иван Зайков от AGC Glass демонстрира най-новите постижения при селективността на стъклото чрез новата серия Stopray 40, 50, 60 и 70, включително и възможността за избор по заявка на клиента на параметрите светлопреминаване, слънцепреминаване и цвят.

Интригуващата презентация на г-н Васил Такев, старши мениджър продажби в АББ България, разкри детайли за интелигентните сградни технологии на компанията ABB-free@homе и PriOn, които превръщат домовете ни в напълно ново преживяване, като ни осигуряват комфорт, безопасност, ефективност и красота. Интерес предизвикаха представените серии ключове и контакти от Busch&Jaeger – Accent, Carat, Future Linear, които не променят цвета си с времето и върху които пръстите не оставят отпечатъци. 

Oсобеностите на решенията за устойчивост на взлом, термичен комфорт и автоматична отваряемост на профилите SCHÜCO  бяха представени от г-н Тодор Димитров, ръководител на техническия отдел на "Алукьонигщал" - България

Г-н Велислав Дешев от "Дорма България" представи новите решения, които предстои да навлязат на българския пазар - Муто, Мундус и HWS Easy Safe

При представяне на техническите новости  на решенията на Dow Corning, г-н Красимир Минчев от "Провентусс България" наблегна върху все по-голямата здравина на залепването на структурния силикон, разширена цветова гама, по-голяма устойчивост на ниски и високи температури и ултравиолетови лъчи.

На 26  септември "Алукьонигщал" - България, отбеляза своя 20-годишен юбилей на специално тържество със заря в хотел "Кемпински Гранд Хотел Арена Банско". От 20 години фирмата е лидер в търговията с алуминиеви и стоманени профилни системи за остъкляване с основни партньори SCHÜCO и JANSEN в България, сподели нейният управител инж.арх. Климентин Чернев.  

+6
Автор: www.ka6tata.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари