„Бош Системи за сигурност“ ще участва на Security Expo 2016

За втора поредна година „Бош Системи за сигурност“ ще бъде един от участниците на изложението Security Expo 2016
07.03.2016
Роберт Бош ЕООД
517
Група Бош, системи за сигурност, изложение, Роберт Бош ЕООД
„Бош Системи за сигурност“ ще участва на Security Expo 2016
Източник: www.bosch.com

София – За втора поредна година „Бош Системи за сигурност“ ще бъде един от участниците на изложението Security Expo 2016, което ще се проведе между 16 и 19 март тази година в Интер Експо Център в София. 
На своя щанд (С5/B7, зала 1) компанията ще представи новата технология Smart Safety Link, чрез която се осъществява IP интеграция и комуникация между пожароизвестителните системи FPA 1200/5000 и цифровите системи за гласова евакуация PAVIRO и PRAЕSIDEO. Също така ще бъдат демонстрирани и най-новите модели IP мегапикселови камери за видеонаблюдение с вграден видеоанализ (IVA), които ще се визуализират на софтуер за видеомениджмънт BVMS. На щанда ще могат да се видят и най-новите СОТ детектори на Бош – Commercial Series и Blue Line Gen 2, подходящи за приложение в различни сфери.
В рамките на изложението Бош ще проведе и презентация на 18.03.2016 от 14:45 ч. На нея ще бъдат представени най-новите продукти и технологии, които вече са на пазара или предстои да се появят скоро.
Групата Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги с около 375 000 служители (към 31.12.2015 г.). По предварителни данни през 2015 г. Групата реализира продажби в размер на над 70 млрд. евро. Дейността на Бош е организирана в четири бизнес сектора – „Автомобилни технологии”, „Индустриална техника”, „Потребителски стоки” и „Енергийна и сградна техника” и включва Robert Bosch GmbH и неговите над 440 дъщерни и регионални дружества в 60 държави. Заедно с търговските и сервизни партньори, Бош има представители в около 150 страни. Тази развойна, производствена и търговска мрежа е основата за един постоянен глобален растеж. През 2015 г. Бош регистрира около 5 400 патента в целия свят. Стратегическа цел на Група Бош е разработването на иновативни и ефективни решения за подобряване качеството на живота в мрежово ориентиран свят. Ето защо Бош предлага „Техника за живота”. 
Допълнителна информация можете да намерите на www.bosch.com, www.bosch-press.com и twitter.com/BoschPresse.

Автор: Роберт Бош ЕООД
Закони Нормативна база Коментари