„Фасада на годината 2012” от БАУМИТ!

Броени дни за гласуване преди големия финал на конкурса „Фасада на годината 2012” от БАУМИТ!
20.02.2013
Баумит България ЕООД
435
Баумит, конкурс, фасада, сграда
Конкурсът „Фасада на годината 2012” от БАУМИТ!
Източник: Баумит България ЕООД

На 28 февруари точно в 12:00 часа ще приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на БАУМИТ „Фасада на сезона 2012“. 

Последният, сезон Зима, тръпне от вълнение коя от своите три снежни принцеси ще представи на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2012“, където ще се надпреварват с останалите сгради победителки от сезони есен, лято и пролет.    

За вас, уважаемо жури, които ревностно подкрепяте красивите шестнадесет фасади от сезон Зима, отново е тежката дума – кои три от тях ще класирате на първо, второ и трето място?  

Още 13 прекрасни фасади от сезон Зима очакват вашата оценка до 28-ми февруари! Всеки ден резултатите могат да се менят в зависимост от вашата активност! 

Както знаете, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”, което предстои и в което отново жури сте вие, нашата публика, приятели на БАУМИТ. Гласуването за 12-те номинирани фасади (от сезон пролет, лято, есен и зима 2012 г.) ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2013 г., отново на сайта на БАУМИТ. 

Благодарим на всички, които гласуват! Не спирайте да подкрепяте своя фаворит тук: http://fs.baumit.bg/en/page=sesvasada&filter=2&sezon=4

Очакват ви и награди в томболата на БАУМИТ! 

Автор: Баумит България ЕООД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари