„Теразид” ЕООД отново събира на тенис турнир

За трета поредна година „Теразид” ЕООД организира турнир по тенис за фирми от строителния бранш.
13.09.2010
„Теразид” ЕООД
368
спортна надпревара, топлоизолационни мат, производител на лепи, мазилки, „Теразид” ЕООД
Tенис турнир „Теразид”
Източник: „Теразид” ЕООД

За трета поредна година водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД организира турнир по тенис за представители на фирми от строителния бранш.
 Тази година спорната надпревара ще се проведе на 25-и и 26-и септември (събота и неделя) на кортовете на Спортен комплекс „ДЕМА” (ж.к. „Младост 1А”, бул. „Александър Малинов” № 19).
В турнира могат да се включат собственици, управители и служители на фирми, чиято дейност е свързана със строителството, включително архитектура и проектиране, производство или продажба на строителни материали и техническо оборудване и др.
Заявки за участие се подават до 24 септември 2010 г. писмено на факс 02/ 976 85 36 или e-mail: mnenova@dema-bg.com.
Също както предходната година, дисциплините в състезанието са мъже – сингъл и смесени двойки, а за победителите и участниците има предвидени както купи и медали, така и парични награди.
През 2009 г. след много оспорван полуфинал и финал статуетката при мъжете взе Борислав Гергинов от Сдружение „Топливо-София”, а негов подгласник стана Добромир Ганев („Джи инвестментс”). При смесените двойки първи се класираха Елена Андонова и Емил Марков, а на второ място останаха Димитрина Бойчева/ Петър Котев.

 

Автор: „Теразид” ЕООД
Закони Нормативна база Коментари