„Чех Пласт“ ООД

Бизнес адрес

гр.Враца, ж.к „Сениче“ бл.63, вх.А, ап.17

 

За контакти

Тел.: 092/664540

 

Лице за контакти
Димитър Иванов

Фирмена информация

“Чех-пласт”ООД е фирма с дванадесетгодишна история започнала с 8 човека 260м2 производствени помещения под наем и стигнала сега до 60 човека със собствена производствена база 1530 м2 застроена площ, разположена на 5200м2 парцел. С намерение за разширение на производството и продуктовата гама на фирмата.Оборудването е изцяло от германски, италиански и английски фирми, разположени в трите цеха за производство на: PVC, Алуминии и Стъклопакети. От 2006 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001-2000, от 26 юни 2009г е защитила ISO 9001-2008, а от септември 2008 г е въведена OHSAS 18001:2007 и от март 2010г. е въведено ISO 14001-2004. Стъклопакетите произвеждани от фирмата са сертифицирани от Италианската фирма “Stazione Sperimentale del Vetro“ съгласно EN 1279. „Чех-пласт”ООД е фирма ориентирана към разстеж, иновативност и развитие. Фирмата е основен конкурент на пазара при въвеждането на нови технологични продукти и усвояването на всяка новост в бранша.Така в началото от фирма за производсво на Алуминиеви и PVC прозорци, с обучение на специалисти и работници, постепенно до сега усвои изработка и монтаж на зимни градини, окачени фасади (разстерни и структурни), вентилируеми фасади (еталбонд, керамика и дърво) и прозорци за пасивни къщи.Фирмата работи успешно в цялата страна, както и в чужбина /Белгия, Франция, Италия, Германия и Испания/ като за целта и спомагат офисите в София (2 офиса), Ловеч и Бургас.

Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
YES - Екологична матова емулсионна боя с висока покривност и белота.

Подходяща за училища, спортни зали, хотели, гаражи и други, където често се налага пребоядисване. Качествена, но не скъпа боя. Притежава висока адхезия и трайност, лесна за нанасяне.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари