„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2013“, БАУМИТ

НОВО НАЧАЛО В ЗЕЛЕНО - КОНКУРСЪТ „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2013“ ЗАПОЧНА С ПЪРВА ПРОЛЕТ!Конкурсът отбелязва и своята десетгодишнина!
31.03.2013
Баумит България ЕООД
180
конкурс, Фасада на годината, Баумит, фасада, мазилка
„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2013“, БАУМИТ
Източник: Баумит България ЕООД

Още преди да натежат люляците и ароматът на свежата пролет да ни омае, нетърпеливи разцъфнаха четиринадесет китни фасади в първия за 2013 етап от новия конкурс на БАУМИТ – „Фасада на годината“! Докато победителите в конкурса за 2012 г., определени само преди десет дни, все още празнуват, време е да завъртим часовника отначало, избирайки новите три победителя във „Фасада на сезона Пролет 2013“. 

Нека припомним на уважаемото жури – всички вие, какви са условията за онлайн гласуването в конкурса. Както знаете „Фасада на годината“ е разделен на четири самостоятелни състезания – „Фасади на сезона“, съответно пролет, лято, последвани от есен и зима. 

На линка по-долу са подредени четиринадесет прекрасни и много различни сгради в пролетния етап. Ще забележите не само разнообразието от цветове и архитектурни хрумвания, но и категориите, в които попадат – жилищни, еднофамилни, многофамилни, административни, реставрирани, ново строителство -  изборът е голям и нелек. 

Вижте тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&sezon=1

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея, еднократно от 31 март до 31 май, 12:00 часа на обяд.

В посочения ден фасадите, събрали най-много гласове на публиката, ще заемат първо, второ и трето място, както и ще се класират за финалния кръг от конкурса през март 2014 г. 

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: http://www.facebook.com/BaumitBulgaria

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола! 

Пролетта дойде, радвайте се от сърце!

 БАУМИТ пожелава успех на участниците във „Фасада на сезона – Пролет 2013“. 

Автор: Баумит България ЕООД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари