„Фасада на сезона – лято 2014“, Баумит

Неочакван обрат във финала на конкурса „ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО
01.09.2014
Баумит България ЕООД
422
Фасада на сезона, baumit, конкурс, мазилки, фасада
I място за прекрасната еднофамилна къща от гр. Благоевград, м- ст Шейница!
Източник: Баумит България ЕООД

Само за дни резултатите от гласуването се промениха няколко пъти, извеждайки една фасада пред друга, последна пред първа!
Подобен оспорван и неочакван финал не е имало от няколко сезона насам, споделят от Баумит – организатор на конкурса „Фасада на годината” с етапи – пролет, лято, есен и зима. 

Гласуващите онлайн, 675 ценителя, всъщност бяха доста затруднени коя да бъде фасадата коронясана с титлата „Най” за лято 2014 – колекцията с 14 от красиви по-красиви сгради не им даде мира! 

Но ето на – на 31.08 в 12 часа, точно като в приказката, ударите на часовника сложиха край на надпреварата, за да станат ясни кои са първата и двете й подгласнички. 

I място
Със 165 гласа на публиката на първо място застана прекрасната еднофамилна жилищна къща от гр. Благоевград, м- ст Шейница!
Наиситна е много красива, спор няма! Тя е плод на общия труд между проектанта арх. Стойчо Манов, изпълнителя Малин Гусийски и собственика, заявител в конкурса, г-н Георги Иванов.

За фасадата на къщата е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силиконова мазилка. 
Честито на г-н Иванов, целия екип зад него и щастливците, които ще живеят там!

II място
Със 148 гласа на публиката второ място зае шоколадовата модерна фасада на многофамилна жилищна сграда с гаражи в гр. София, ул. Софроний Врачански 147.
И тук е работил екип от истински професионалисти - архитект е Мирела Стефанова, инвеститор е БГ Проджект ООД, а изпълнител и заявител в конкурса е София Проджект ООД. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силикатна мазилка. 
Честито! 

III място
Трето място, със 129 гласа, зае една много интересна жилищна сграда, която не се вижда често по нашите ширини – къща в село Марково, общ. Родопи. Заявител в конкурса е Арбитър EOOД, с талантливия проектант арх. Калоян Калчев. Инвеститор е Лъкшъри Българиан Естейтс EOOД, а изпълнител е Термобилд ЕООД, използвал материалите - интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка от Баумит. 
Честито!

Трите фасади се класират за финалния кръг на конкурса през март 2015 г., а един от вас, гласувалите в „лято“ ще спечели награда в томбола! 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари