„Пулев Инвест Груп“ постави началото на най-мащабния си проект – многофамилна жилищна сграда „Сердика“

На 08.07.23г. „Алукьонигщал“ беше част от събитието по случай поставянето на началото на най-новия жилищен проект на „Пулев Инвест Груп“ - сграда "СЕРДИКА".
11.07.2023
Алукьонигщал ЕООД
20649
АЛУКЬОНИГЩАЛ, Alukoenigstahl
Източник: Alukoenigstahl

На 08.07.23г. „Алукьонигщал“ беше част от събитието по случай поставянето на началото на най-новия жилищен проект на „Пулев Инвест Груп“ - сграда "СЕРДИКА". Разположена в един от най-предпочитаните райони, в непосредствена близост до новострояща се детска градина и на 400 м. от арката на Националната спортна академия, тя може да се похвали със 176 едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, 42 гаража и 23 паркоместа. Сградата ще бъде с богато озеленено пространство, с алеи за разходка и обезопасени места за детски игри. 

  
Източник: Alukoenigstahl
 

Жилищен комплекс „Сердика“ е проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот, ориентиран към семействата и техния уют. Проектът е най- мащабният на компанията до момента и отново впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения. 
 

Източник: Alukoenigstahl


Компанията „Пулев Инвест Груп“ развива дейността си в сферата на жилищното строителство и всички негови фази, в това число проучването, проектирането и изграждането на сгради, както и търговия с недвижими имоти. Инвеститорът залага изключително на строителство без компромиси и висококачествени материали.
 

  
Източник: Alukoenigstahl


На събитието присъстваха множество партньори, брокери, настоящи и бъдещи клиенти на компанията. За доброто настроение се погрижиха Драго Симеонов, Милица Гладнишка, Калин Вельов и още много други.
   Водещите партньори на компанията „Пулев Инвест Груп“ бяха представени с изложбени щандове, на които гостите имаха възможността да се запознаят с висококачествените материали и иновативни решения, важна част от строителния процес. 


   
Основен акцент от представянето на „Алукьонигщал“ беше иновативната 7-камерна PVC система Schüco Living 82 MD – в цвят антрацит, който е в унисон с актуалните тенденции от Западна Европа.

 

Системата е тествана по стандарта DIN EN 12400 за устойчивост на често отваряне и затваряне и постига клас 2, който гарантира запазване на качеството на прозорците до 10 години без нужда от поддръжка на обкова.

 

Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани с шумоизолиран стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB.Източник: Alukoenigstahl
 

Източник: Alukoenigstahl
   

„Алукьонигщал“ благодари за доверието и партньорството! Компанията пожелава на целия екип на „Пулев Инвест Груп“ успешно реализиране не само на този, а и на новите бъдещи проекти, както и много щастливи клиенти! 

Закони Нормативна база Коментари