„Марина-СМ” - Интериорни и входни врати, дограма и мебели.

„Марина-СМ” ЕООД предлага за вашия дом, офис или хотел производство и монтаж на: - Интериорни и входни врати; - Фасадна PVC и алуминиева дограма; - Мебели;
13.11.2011
“Марина-СМ” ЕООД
414
врати, дограма, интериорни врати, “Марина-СМ” ЕООД, входни врати
Портална врата с надстройка
Източник: “Марина-СМ” ЕООД

Стремежът ни е да произвеждаме само качествена продукция, да предлагаме услуги с високо качество, отговарящи на изискванията и очакванията на вас – нашите настоящи и бъдещи клиенти.
Наши обекти са хотелите:
Долче Вита, Амбасадор, Камчия, Перла, Перуника, Голден Явор, Гларус, Синигер в КК Златни Пясъци, както и хотелите Света Елена, Българска Сватба в КК Св. Св. Константин и Елена, х-л Дунав Плаза- Русе, х-л Панорама Резорт- Пампорово.  Един от последните ни обекти е мол Varna Towers.

„Марина-СМ” ЕООД е регистрирана по ФД 1278/2005г. на ВОС , вписана в Регистъра на търговските дружества том 413 , стр.50 . ЕИК 103937716 с адрес на управление Варна , ул.”Страхил Войвода” № 40.
Фирмата е правоприемник на регистрираната през 1991 г. ЕТ “Техком” – Варна.

Основната стопанска дейност на фирмата е производство и монтаж на фасадна дограма от алуминиеви и ПВЦ профили и всички видове интериорни и входни врати от МДФ и други материали – лакирани, фурнировани и ламинирани.
Друго направление в дейността на фирмата е производство и монтаж на мебели и оборудване за кораби. Произвеждаме също мебели за хотели и други обществени и частни обекти като отбягваме масовите изделия от ЛПДЧ и наблягаме на качествените фурнировани и лакирани изделия.
Фирмата разполага с производствена база с РЗП 2500 кв.м., пълен комплект собствено технологично оборудване и транспортен парк.
Основен капитал на дружеството са не машините или камионите, а тридесетте висококвалифицирани служители и работници – дърводелци, дограмаджии, лакировачи, монтажници.

1. Интериорните врати, които предлагаме на нашите клиенти, биват няколко вида:
Ламинирани – Ламинатът не променя цвета и блясъка си под въздействие на слънчевата светлина, упорити петна от храни, напитки и др., устойчиви са на удар, надраскване, битови химикали и не поемат миризми.

Фурнировани – Покритие от естествена дървесина. Всяка отделна интериорна  врата, покрита с естествен фурнир има уникални декори и текстура и придава  топлина, лукс и уют в помещението

Гладко боядисани – Боядисаните с бял лак интериорни врати носят елегантна нотка, особено ако са снабдени с подходяща елегантна и семпла брава. При многослойно покритие на лакираните врати, горната повърхност придобива матов гланц. По желание на клиента вратите могат да бъдат боядисани и с цветен полиуретанов лак.

Таблени (Craftmaster)
Всяка интериорна врата може да бъде остъклена или фрезована според индивидуалните желания на клиента. Всяка врата може да бъде изпълнена и като двукрила, трикрила или плъзгаща. Вратите, които изработваме, са по размери на клиента.

Всяка врата се изработва в следната комплектация:
- крило от масивна рамка с плътен или клетъчен пълнеж, МДФ и естествен фурнир – дъб, орех, бук, венге и др.
- каса – изработена от висококачествена дървесина, покрита с естествен фурнир.
- прави или плаващи первази – МДФ с естествен фурнир.
- обков – 3 броя панти, брава, насрещник, дръжка месинг или хром.
- покритие – висококачествен полиуретанов лак, който осигурява висок процент влагоустойчивост на вратите.

Всяка интериорна врата може да се превърне във входна врата като се добавят според индивидуалните желания на клиента следните компоненти: плътен пълнеж, стоманена рамка, блокиращи панти, шпионка, една или две секретни брави, усилване на заключващите части с метал или метална каса, облечена с дървен материал.

“Марина-СМ” ЕООД произвежда PVC и алуминиева дограма, и предоставя пълен комплект от услуги по изработка, доставка и монтаж. PVC профилите, с които работим, са български – KMG и немски – REHAU. Профилите KMG предлагат 4-камерна  система „Prelude” и 6-камерна система „Prestige”. Освен с изключителните си топло изолационни качества профилите от двете системи на KMG се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. PVC профилите на REHAU, които предлагаме, биват няколко вида – 3, 5 или 6 камерни и могат да задоволят и най-капризните клиенти по отношение на качество. Профилите на  REHAU предлагаt решения за всички случаи: от системи за стандарти прозорци до сертифицирани системи за прозорци за пасивни къщи.

Фирмата предлага на своите клиенти следните услуги:
- вземане на размери,
- доставка и монтаж на изработените врати и дограма,
- демонтаж на стари врати и дограма.

За контакти
1. офис – мострена зала на адрес:
гр. Варна, ул. Страхил войвода № 40, партер
тел./факс: 052/698 698

2.мострената зала:
гр. Варна, бул. 3-ти март 30А
(в сградата на хипермаркет Алати)


E-mail: marinasm@abv.bg,
            marinasmeood@gmail.com
www.marinasm.eu

+16
Автор: “Марина-СМ” ЕООД
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари