„Идеал Стандарт – Видима” АД с грижа за хората"

Компанията задава стандарти в обществените санитарни помещения
18.11.2013
Идеал Стандарт
461
идеал стандарт, баня, Световен ден на wc, хигиена, инициатива
„Идеал Стандарт – Видима” АД за идеални училищни тоалетни”
Източник: Идеал Стандарт

„Идеал Стандарт – Видима” АД задава високи стандарти и въвежда иновативни технологии при обзавежденето на съвременните бани и санитарни помещения както за домовете, така и за обществените и публични сгради - училища, търговските центрове, болници и други. Нашата цел е създаването на удобство, съчетано с дизайн, функционалност, качество и иновативни технологии. 

На този нетипичен ден, Световния ден на тоалетната, „Идеал Стандарт – Видима” АД споделя, че наша основна грижа са хората и тяхното удобство. И това не е еднократно действие, а традиция. Имаме над 100-годишен опит в обзавеждането на санитарни помещения. Ние знаем всичко за тях – от дизайна на перфектния смесител и керамично изделие, до цялостното решение на пространството с мисълта и грижата за човека. 

За “Идеал Стандарт – Видима” АД грижата за обществото, в което оперира компанията е част от политиката на управление на компанията. Считаме за наша отговорност да се грижим за обществеността, да им показваме какво да изискват и как могат да го постигнат. 

Като компания - специалист в оборудването на обществени санитарни помещения, реконструирахме и модернизирахме няколко санитарни помещения - в училища и в централната част на Севлиево.

По повод Световния ден на тоалетната, 19 ноември, направихме два видеоматериала –
1. „Идеал Стандарт – Видима” АД за идеални училищни тоалетни” и 2. „Компанията с грижа за удобството на хората”.

Първият материал за училищата показва как компанията променя санитарните помещения в училищата, какви удобства заслужават учениците и как трябва да променяме тяхното отношение и да ги възпитаме към отговорност

Вторият видеоматериал е за градските санитарни помещения на Севлиево.

Идеал Стандарт Интернешънъл предлага цялостни решения за бани и обзавеждане, като санитарна керамика, смесители, душове и мебели за жилищни, търговски и административни сгради. 

Автор: Идеал Стандарт
Закони Нормативна база Коментари